Είναι Τεχνητή η Πυραμίδα στον Ταύγετο; Αν Ναι, Ποιοί την Έφτιαξαν; Πότε και Πως;

[28/12/2018 - 08:38]

Είναι Τεχνητή η Πυραμίδα στον Ταύγετο; Αν Ναι, Ποιοί την Έφτιαξαν; Πότε και Πως;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ήδη από τα αρχαία χρόνια, οι πυραμίδες ασκούσαν μεγάλη έλξη και μαγνήτιζαν τα βλέμματα. Για ποιό λόγο κατασκευάστηκαν; Από ποιούς;

Στον ελλαδικό χώρο υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις πυραμιδοειδών κατασκευών. Άλλες είναι εύκολα ευδιάκριτες και άλλες φαίνεται να έχουν λαξευτεί σε κορυφές βουνών.

Ακόμα και ο Παρθενώνας, αν και δεν είναι φανερό με την πρώτη ματιά, ο τρόπος κατασκευής του εμπεριέχει μία πυραμίδα.

Ωστόσο, μεγάλος λόγος έχει γίνει και για την λεγόμενη πυραμίδα στον Ταύγετο. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να είναι μία τεχνητή κατασκευή και όχι απλά να είναι ένας φυσικός σχηματισμός που ξεγελάει το μάτι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ! Τι κρύβει το πανέμορφο βουνό- Όλα όσα δεν γνωρίζετε…

Αν πράγματι είναι, μία τεχνητή πυραμίδα, ποιοί την λάξευσαν; Πότε; Με ποιό τρόπο; Για ποιό λόγο; Είναι κούφια μέσα της; Κι αν «ναι» τι περιέχει;

Πολύ δύσκολα ερωτήματα για να απαντηθούν με εύκολες απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης: Το Διαστημόπλοιο (Τάλαντον) ή αλλιώς Ταυγέτη

Ωστόσο, αξίζει να δείτε το ελληνικό βίντεο που ακολουθεί από τον Εξόνιο, κανάλι του YouTube, το οποίο συγκεντρώνει πολλά στοιχεία, από τα οποία πολλοί -όσοι δεν τα γνωρίζουν- θα εκπλαγούν.

Διαβάστε επίσης: Η Μυστική Πυραμίδα του Ταΰγετου. Κατασκευή Ανώτερης Διάνοιας, Πύλη-Δίαυλος ή κάτι άλλο;

Υπάρχει (τεχνητή) πυραμίδα στον Ταύγετο;Αν ναι… ποιός(ποιοί) την έφτιαξε-(αν) πότε και ..πως;

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ