Εμφάνιση Πολλών UFO Προκάλεσαν το Κλείσιμο του Αεροδρομίου Gatwick στο Λονδίνο

Εμφάνιση Πολλών UFO Προκάλεσαν το Κλείσιμο του Αεροδρομίου Gatwick στο Λονδίνο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα πολύ παράξενο περιστατικό φαίνεται να συνέβη στο αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο, το οποίο αναγκάστηκε να σταματήσει τη δραστηριότητά του μετά την επανειλημμένη εμφάνιση πολλών ΑΤΙΑ.

Το Gatwick, το οποίο είναι το δεύτερο πιο πολυάσχολο αεροδρόμιο στη Μεγάλη Βρετανία, μετά το Heathrow, αποφάσισε να κλείσει όλες τις αερογραμμές από τις 21.03 (τοπική ώρα) την περασμένη Τετάρτη 19/12/18. Σύμφωνα με το BBC, το κλείσιμο επηρέασε τουλάχιστον 100.000 επιβάτες, γεγονός που οδήγησε σε ένα χάος.

Διάφορες πτήσεις κατευθύνθηκαν σε άλλα αεροδρόμια, ενώ άλλες ακυρώθηκαν. Πολλοί από εκείνους που ήθελαν να επιβιβαστούν κοιμήθηκαν στις αίθουσες αναμονής, ενώ ειπώθηκε ότι έγιναν κάποιου είδους επιχειρήσεις από τον στρατό και την αστυνομία. Πάντως, δηλώσεις από την τελευταία διευκρίνισαν ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα, αλλά είναι μια “σκόπιμη πράξη” διακοπής της εναέριας κυκλοφορίας.

Πολύ γρήγορα, όμως άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη ότι είχαν κάνει την εμφάνισή τους UFOs. Ο Steve Timewell, εκδότης του περιοδικού
Drone User, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό TalkRadio, είπε ότι το αεροδρόμιο Gatwick είχε επηρεαστεί από θεάσεις UFO, αλλά θα μπορούσε να είναι και μια συνωμοσία για να αναγκάσει την πλήρη απαγόρευση όλων των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, drones, όπως αναφέρει η βρετανική express.co.uk.

Προς το παρόν, όμως, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Timewell, “δεν έχουμε δει ακόμα φωτογραφικά στοιχεία ότι πρόκειται για μη επανδρωμένα σκάφη”. Έτσι το συμβάν καταγράφεται ως θέαση πολλών ΑΤΙΑ, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, συμπλήρωσε.

Παραδόξως, το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι έχουν αναπτύξει μια εξειδικευμένη ομάδα για τον έλεγχο της κατάστασης. Και προφανώς, ο στρατός θα δοκιμάσει ένα νέο όπλο γνωστό ως «Drone Dome» που μπορεί να «εξολοθρεύσει» τα drones χρησιμοποιώντας ένα λέιζερ από μέχρι και δύο χιλιόμετρα μακριά.

Από την πλευρά τους, ορισμένοι συνωμοσιογράφοι έχουν συνδέσει αυτό το συμβάν με εκείνο που συνέβη το 2014 στο αεροδρόμιο της Βρέμης στη Γερμανία, όπως αναφέρει το ufo-spain.com. Το περιστατικό αναγκάστηκε να ακυρώσει μια πτήση προς τη Φρανκφούρτη, ενώ ένας άλλος προορισμός πτήσης στο Μόναχο μεταφέρθηκε στο Ανόβερο. Αρκετοί μάρτυρες, τότε, ισχυρίστηκαν ότι το παράξενο αντικείμενο που είχε εμφανιστεί, διέθετε κόκκινα και πράσινα φώτα και στις δύο πλευρές.

Προς το παρόν, σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν διαρρεύσει, σχετικά με την αναστάτωση στου αεροδρόμιο Gatwick, δεν έχει γίνει αναγνώριση των ιπτάμενων αντικειμένων που αναστάτωσαν ολόκληρο αεροδρόμιο, τεχνικούς και επιβάτες. Ούτε εάν ήταν πράγματι drones, ποιός τύπος drone, ή αν πρόκειται για κάτι άλλο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Theresa May, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε σχετικά: “Νιώθω όλους εκείνους τους επιβάτες των οποίων τα ταξιδιωτικά σχέδια έχουν διαταραχθεί από αυτή τη δραστηριότητα των drone και τη δράση που έπρεπε να ληφθεί ως απάντηση σε αυτή (την δραστηριότητα). Αυτή τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου είναι ιδιαίτερα δύσκολη”.

Άραγε, όλο αυτό το σκηνικό ήταν μια σκόπιμη προσπάθεια για να προκληθεί αναστάτωση στο αεροδρόμιο με απώτερο στόχο να δυσφημιστούν τα drones, ή μία συγκάλυψη για πολλές εμφανίσεις UFO;

Δείτε και σχετικά βιντεάκια:

UFO Or Drone Over Gatwick Airport UK

Gatwick runway open after drone chaos – BBC News

diadrastika.com