Φωτεινοί Πυλώνες Μη Ανθρώπινοι Βυθίζονται στη γη με Παράδοξο Θέαμα

[13/12/2018 - 13:03]

Φωτεινοί Πυλώνες Μη Ανθρώπινοι Βυθίζονται στη γη με Παράδοξο Θέαμα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εκατοντάδες ευθύγραμμες στήλες φωτός που στην κορυφή τους θυμίζουν χωνί, φαίνεται να έρχονται από τον ουρανό και να βυθίζονται στη γη, σαν να θέλουν να ρουφήξουν ή να μεταγγίσουν κάτι άγνωστο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε φωτεινούς πυλώνες να ενώνουν το έδαφος με τον ουρανό, αλλά μάλλον είναι η πρώτη που μοιάζουν να έχουν στην κορυφή ένα σχήμα υποδοχής.

Παλαιότερα, είχαν θεωρηθεί ως αποτέλεσμα ακτίνων από ξένα διαστημόπλοια και πάρα πολύς κόσμος φοβήθηκε ότι επρόκειτο για κάποιο είδος εισβολής από εξωγήινους.

Ωστόσο έχει διατυπωθεί πως ο σχηματισμός τους οφείλεται σε κρυστάλλους πάγου εξάγωνου σχήματος που αιωρούνται στον αέρα, οπότε και αντανακλούν το φως με διάφορους τρόπους, όπως σε σχήμα δίσκων (αλλά όχι ιπτάμενων), σε ευθύγραμμους πυλώνες, με ή χωρίς άλω.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα φυσικό φαινόμενο. Κατά συνέπεια, η Μητέρα Φύση μάλλον είναι στο πνεύμα των γιορτινών ημερών που ακολουθούν και, όπως οι περισσότεροι που γιορτάζουν τις άγιες μέρες ανάβουν εκατομμύρια φώτα, έτσι και η ατμόσφαιρα αποφάσισε να βάλει τα δικά της, τα οποία είναι έγχρωμες στήλες φωτός που έλαμψαν στον νυχτερινό ουρανό.

Φωτεινοί Πυλώνες Μη Ανθρώπινοι Βυθίζονται στη γη με Παράδοξο Θέαμα
Από το Beloit στο Wisconsin. Picture by TheZener63

Αυτοί οι “φωτεινοί πυλώνες” είναι ιδιαίτερα σπάνιοι. Ο Purdy ανέφερε ότι οι φωτεινές εμφανίσεις συνοδεύονταν από ένα εξίσου περίεργο φαινόμενο μίας παγωμένης ομίχλης.

Ακολουθεί μια ακόμη άποψη των εντυπωσιακών πυλώνων στο Beloit:

Φωτεινοί Πυλώνες Μη Ανθρώπινοι Βυθίζονται στη γη με Παράδοξο Θέαμα
Picture by Jana Ahles via Twitter

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ