Κάποιοι Προσπάθησαν να μου Κλείσουν το Στόμα (video)

Κάποιοι Προσπάθησαν να μου Κλείσουν το Στόμα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

O Tyler Clockner από το κανάλι SecureTeam 10 του YouTube, είχε την ευκαιρία να δώσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Jimmy Church που έχει την εκπομπή FADE TO BLACK. Εκεί συνέβησαν παράξενα πράγματα.

Στην συνέντευξη ο Glockner αναφέρεται σε έναν πιλότο ο οποίος μέσα από το πιλοτήριο βιντεοσκόπησε ένα άγνωστο λαμπερό αντικείμενο σαν διαμάντι που λαμποκόπαγε στον ουρανό. Το βίντεο έστειλε στον Tyler Clockner.

Ο πιλότος φαίνεται να δέχτηκε απειλές να μην βγάλει το βίντεο στην δημοσιότητα, διαφορετικά θα έχανε τη δουλειά του.

Στο συνέχεια, η διεύθυνση του e-mail που στάλθηκε και προφανώς οτιδήποτε άλλο είχε σχέση με τον πιλότο, σβήστηκε και εξαφανίστηκε.

Κατά την διάρκεια της ζωντανής συνέντευξης και όσο μιλούσαν για τον πιλότο και την θέαση που κατέγραψε, υπήρξε μία παρεμβολή μέχρι που έχασαν ο ένας την επαφή από τον άλλον. Όταν αργότερα η επικοινωνία αποκαταστάθηκε, απέδωσαν αυτή την παρεμβολή σε προσπάθεια αποσιώπησης του θέματος.

«Κάποιοι προσπάθησαν να μου κλείσουν το στόμα», φαίνεται να λέει ο Tyler Clockner.

Εφόσον, όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί, τόσο του πιλότου όσο και του Glockner είναι αληθινοί, τότε ακόμα κάποιοι “τρέμουν” στην αποκάλυψη των UFOs.

Ολόκληρη την προαναφερθείσα συνέντευξη μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να ακούσετε όσα λέει ο ίδιος ο Tyler Glockner, να δείτε το λαμπερό ΑΤΙΑ στον ουρανό και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

They Tried To Silence Me…

diadrastika.com