Εξωγήινες Κατασκευές Πάνω στον Αστεροειδή Bennu της Ιστορικής Αποστολής της NASA

[07/12/2018 - 14:37]

Εξωγήινες Κατασκευές Πάνω στον Αστεροειδή Bennu της Ιστορικής Αποστολής της NASA

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εξωγήινες κατασκευές πάνω στον αστεροειδή Bennu, υποστηρίζει ότι εντόπισε ο γνωστός ανεξάρτητος ερευνητής Scott C. Waring, όπως ακριβώς και παλαιότερα έχει βρει, όπως λέει, εξωγήινες δομές σε κάθε μετεωρίτη, αστεροειδή, δορυφόρο και πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα χρησιμοποιώντας τις ίδιες τις φωτογραφίες των NASA, ESA και JAXA.

Όπως, λοιπόν, ισχυρίζεται ο Scott C. Waring, βρήκε και στον αστεροειδή Bennu πολλές ανυψωμένες μαύρες δομές. Το πιο σημαντικό από όλα είναι μια σκιερή δομή με μακριά ουρά. Θα μπορούσε ενδεχομένως να παραπέμψει το μυαλό μας στην γήινη Σφίγγα της Αιγύπτου, όμως κατά την γνώμη του, πρόκειται για ένα ολόκληρο κτίριο.

Υπάρχουν τρία κύρια είδη δομών, επάνω στην επιφάνεια του Bennu, όπως σημειώνει:

1. Μη ανακλαστικές μαύρες δομές. Αυτές είναι οι μεγαλύτερες και οι πιο συνηθισμένες.

2. Άσπρες κεραμικές δομές . Είναι μικρότερες, όχι συνήθως τόσο κοντά στις μαύρες δομές και τόσο ανακλαστικές ώστε να είναι δύσκολο να βρεθεί μια καλά εστιασμένη φωτογραφία τους.

3. Μικρές μεταλλικές κατασκευές αργύρου. Μερικές φορές βρίσκονται μόνες τους, αλλά συχνά βρίσκονται γύρω από τις μεγάλες μαύρες κατασκευές που συνδέονται με μεταλλικούς σωλήνες στις μαύρες δομές. Αυτές είναι μόνο το 1-3% του μεγέθους των μαύρων δομών.

Σε σπανιότερες δομές έχει βρει:

1: Δομή γυάλινης πυραμίδας. Λίγο δύσκολο να αποκτηθεί σε ένα καλό screenshot.

2. Μία οκτάπλευρη αλλά πολύ επίπεδη δομή από χρυσό 24 καρατίων.

3. Ένα θόλο από σμαράγδι

Αυτοί που τα έφτιαξαν όλα αυτά, βλέπετε, είναι παντού στο ηλιακό μας σύστημα. Υπήρχαν εδώ δισεκατομμύρια χρόνια πριν, και θα είναι εδώ δισεκατομμύρια χρόνια μετά από μας, επιμένει ο Scott C. Waring

Όλες αυτές οι φωτογραφίες που αναδεικνύονται στο παρακάτω βίντεο προέρχονται από το επίσημο σύνδεσμο της αποστολής:
https://www.asteroidmission.org/?attachment_id=12182

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Alien STRUCTURE found on Asteroid Bennu as NASA begins historic mission

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ