Το Μυστικό της Αττικής!!!Κανείς Δεν το Γνώριζε Μέχρι Αυτή την Αποκάλυψη!

[22/12/2018 - 09:45]

Το Μυστικό της Αττικής!!!Κανείς Δεν το Γνώριζε Μέχρι Αυτή την Αποκάλυψη!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ήδη από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα υπάρχουν πολλά σημεία με πολλά μυθολογικά και ιστορικά κενά, αλλά και συμβολικά.

Είναι πολλές οι μαρτυρίες που αφορούν τον Κέκροπα και αρκετοί οι συμβολισμοί του που μας διαφεύγουν. Αυτό συμβαίνει γιατί αρκετές μορφές που υπάρχουν από εκείνα τα χρόνια, έχουν να κάνουν με διφυή όντα, τα οποία συνήθως είχαν μορφή μισού ανθρώπου και μισού δράκοντα ή φιδιού, ή κάτι άλλο.

Ωστόσο, είναι αρκετά πράγματα που νομίζουμε ότι τα ξέρουμε και γι αυτό τα προσπερνούμε εύκολα χάνοντας πολλά από εκείνα που θα μπορούσαν να σχηματίσουν μία πληρέστερη εικόνα ενός αρχαίου παζλ με πολλά μυστήρια που χάνονται πίσω στον χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Ποιός ήταν ο Κέκροπας Βασιλιάς της Αθήνας Μισός Άνθρωπος Μισός Φίδι

Παρακολουθείστε το ελληνικό βίντεο από το “Εξόνιο” κανάλι του YouTube, για να μάθετε όσα, ίσως, δεν γνωρίζετε:

Το μυστικό της Αττικής!!!Κανείς δεν το γνώριζε μέχρι αυτή την αποκάλυψη!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ