Οι Μυστηριώδεις Τρεις Πούτιν στη Νέα Ζηλανδία

Οι Μυστηριώδεις Τρεις Πούτιν στη Νέα Ζηλανδία

Σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του προέδρου Πούτιν τη δεκαετία του 1980 βρισκόταν τοποθετημένος απ΄τη KGB στην Ανατολική Γερμανία,πιο συγκεκριμένα στη Δρέσδη.

Ωστόσο άλλες πληροφορίες τον θέλουν επικεφαλή του κλιμακίου της υπηρεσίας του στη Νέα Ζηλανδία τη περίοδο 1983-1987.Τα πράγματα περιπλέκονται καθώς πρώην πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Ν.Ζηλανδίας ισχυρίζονται ότι δεν υπήρχε μόνο ένας Πούτιν αλλά ΤΡΕΙΣ!

Η ιστορία έχει ως εξής : Στις 16/2/1986 το σοβιετικό κρουαζιερόπλοιο Mikhail Lermontov με 743 πλήρωμα και επιβάτες, βυθίστηκε ανοικτά της βόρειας Ν.Ζηλανδίας ευτυχώς με ένα μόνο θύμα. Ανάμεσα στην ομάδα των σοβιετικών πραγματογνωμόνων για τη διερεύνηση των συνθηκών και των αιτιών του ναυαγίου ως συνοδεία ασφαλείας βρισκόταν και ο πράκτορας ΑΛΕΞΙ ΠΟΥΤΙΝ.

Οι Μυστηριώδεις Τρεις Πούτιν στη Νέα Ζηλανδία
Ο Αλέξι Πούτιν στην σοβιετική αποστολή έρευνας του ναυαγίου.

Φωτογραφίες απο εφημερίδες και πλάνα απο τη κρατική τηλεόραση δείχνουν έναν σωσία του προέδρου πούτιν να συνοδεύει τα μέλη της σοβιετικής αποστολής. Περαιτέρω ισχυρισμοί απο βρετανούς πράκτορες αναφέρουν ότι «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε δύο σωσίες πράκτορες στη Νέα Ζηλανδία που έπαιρναν τη θέση του όταν ο ίδιος ήταν μακριά. Οι τρεις ήταν γνωστοί ως «Βαλέντι Πούτιν», «Αλέξανδρος Πούτιν» και «Αλέξι Πούτιν». 

Οι Μυστηριώδεις Τρεις Πούτιν στη Νέα Ζηλανδία
Ο δεύτερος Πούτιν, Βαλέντι

Όλοι συχνάζαν στο ξενοδοχείο Shamrock στην οδό Ρίντουλ στο Ουέλινγκτον. Παράλληλα όλοι οι κορυφαίοι κατάσκοποι στον κόσμο εκείνη τη περίοδο ήταν στο Ουέλινγκτον. Η πόλη ήταν το χότ-σποτ του Ψυχρού Πολέμου διότι η χώρα άνηκε μεν στο δυτικό στρατόπεδο ,είχε όμως ισχυρό φιλορωσικό κοινό δε και το ξενοδοχείο Shamrock ήταν το καταφύγιο τους. Τι έκανε εκεί όμως ο Πούτιν;

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η αποστολή του Πούτιν (και των τριών πούτιν πιο συγκεκριμένα)ήταν η παγίδευση φίλοδυτικών νεοζηλανδών πολιτικών μέσω όμορφων ιερόδουλων -κατασκόπων και ο στη συνέχεια εκβιασμός τους με στόχο τον εξαναγκασμό τους σε παραίτηση και την αντικατάσταση τους με είτε με φιλοσοβιετικούς είτε με ελεγχόμενους απ΄τους κομμουνιστές εκπροσώπους κοινωνικών μειονοτήτων,όπως λεσβιών και μη λευκών μαορί.

Οι Μυστηριώδεις Τρεις Πούτιν στη Νέα Ζηλανδία
Ο τρίτος Πούτιν Αλεξάντερ.

Ύστερα οι νέοι ηγέτες θα μοιράζονταν ευαίσθητα κυβερνητικά δεδομένα με τους σοβιετικούς.

Αυτομάτως μυστικά της Δύσης θα έπεφταν εκ των έσω στους Ρώσους.

Μάλιστα ο Αλέξι πούτιν συναντήθηκε και πέτυχε συμφωνία με δύο απ΄τις πιο ισχυρές εκπροσώπους των νεοζηλανδών κομμουνιστών τη μετέπειτα πρωθυπουργό Helen Clark και την επικεφαλή του κινήματος των φεμινιστριών πρόεδρο του κοινοβουλίου Margaret Wilson.

Πολλά χρόνια αργότερα ο Βλάντιμιρ Πούτιν ως πρόεδρος πια θα πει στον Τράμπ ότι «έχουμε τις ομορφότερες πoρνες».Γιατί άραγε να το πεί αυτό;. Κρατάει τον Τράμπ μέσω μυστικών που απέσπασε απο τις «πιο όμορφες πoρνες του Κόσμου;»

Δημήτρης Αλεξόπουλος μέσω triklopodia.gr

loading...