Μυστηριώδες Αντικείμενο 80 χλμ Καταγράφεται σε Ραντάρ στις ΗΠΑ

[13/12/2018 - 10:28]

Μυστηριώδες Αντικείμενο 80 χλμ Καταγράφεται σε Ραντάρ στις ΗΠΑ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα «μυστηριώδες αντικείμενο» μήκους 80 χιλιομέτρων εξέπληξε τους μετεωρολόγους, αλλά και επαγγελματίες και ερασιτέχνες «κυνηγούς» παράξενων φαινομένων και UFOs.

Ένα tweet από την NWS (Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία) στην Paducah στις 8: 52 μ.μ., Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, λέει ότι η ακολουθία μίας μυστηριώδους καιρικής ανωμαλίας, είχε αρχίσει εδώ και περίπου πέντε ώρες και στη συνέχεια ζήτησε τη βοήθεια από τους κατοίκους στο Owensboro ή το Madisonville. Το πλήρες tweet μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

« Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς βλέπουμε στο ραντάρ απόψε. Κρατούσα την αναπνοή μου για περίπου 5 ώρες. Αν κάποιος βρίσκεται στην περιοχή του Owensboro ή του Madisonville, θα πρέπει να προσπαθήσει να παρατηρήσει κάτι στον ουρανό ή κάτι που πέφτει κοντά στα σπίτια του, στους κήπους στα επόμενα 30 λεπτά. Ενημερώστε μας. Δεν είναι βροχοπτώσεις, δεν γίνονται καταιγίδες».

Διάφορες θεωρίες προσφέρθηκαν ως απάντηση σε αυτό το tweet που περιλάμβανε τα πάντα: από ένα σμήνος πουλιών μέχρι έναν παράδοξο τυφώνα, αλλά και ότι πρόκειται για καταιγίδα ή μια έκρηξη στο διάστημα.

Κάποιοι άλλοι δεν δίστασαν να πουν ότι θα μπορούσε να είναι κάποιο εξωγήινο σκάφος μεγάλου μήκους.

Περίπου είκοσι λεπτά μετά το πρώτο tweet της, η NWS δημοσιεύει ένα άλλο που έλεγε ότι η κύρια θεωρία θα μπορούσε να συμπεριλάβει ένα ραντάρ αντιμέτρων που χρησιμοποιείται από στρατιωτικά αεροσκάφη για να αποσπάσει την προσοχή στον εχθρό, δίνοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για βλήματα.

Ένας τοπικός κυνηγός καταιγίδων για τα δελτία ειδήσεων και τους μετεωρολογικούς σταθμούς σε Owensboro, Paducah και Σαιντ Λούις, ο Chris Conley, δήλωσε ότι ενώ η NWS βγάζει θεωρίες για αντίμετρα που χρησιμοποιούνται από στρατιωτικά αεροσκάφη, οι ειδικοί προσπαθούν να καταλάβουν τι είναι.

Και ενώ οι θεωρίες «δίνουν και παίρνουν», μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κάποια καλή εξήγηση.

Παρακολουθείστε και το σχετικό βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Odd Radar Anomaly WAS NOT What They Thought.. It’s Hiding Something.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ