Τι Ήταν ο Μυστηριώδης Διαστρικός Επισκέπτης Ομουαμούα που Πέρασε Κοντά από την Γη (video)

[21/12/2018 - 10:02]

Τι Ήταν ο Μυστηριώδης Διαστρικός Επισκέπτης Ομουαμούα που Πέρασε Κοντά από την Γη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όταν τον Νοέμβριο του 2017 ανακαλύφθηκε να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα, ένα μακρόστενο αντικείμενο, με μήκος έως και χιλίων μέτρων, έκανε τους επιστήμονες να «τρέχουν» καθώς τα δεδομένα του, υπονοούσαν ότι μπορεί να πρόκειται για μία κατασκευή εξωγήινης νοημοσύνης.

Αυτός ο πρώτος διαστρικός επισκέπτης, ονομάστηκε Ομουαμούα και από τότε μέχρι σήμερα, ο κόσμος διχάζεται, για το αν είναι ή όχι πράγματι ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος.

Διαβάστε επίσης: Το Oumuamua Ήταν μία Εξωγήινη Αναγνωριστική Αποστολή Πιθανολογεί το Χάρβαρντ Τώρα

Ακόμα και ο τρόπος που απομακρύνθηκε από το ηλιακό μας σύστημα προκάλεσε πάρα πολλές συζητήσεις στους επιστήμονες.

Διαβάστε επίσης: Μήπως ΔΕΝ είναι Αυτό που μας Λένε; Ο Διαστρικός Επισκέπτης OUMUAMUA Φεύγει με Ταχύτητα που Αυξάνεται Μυστηριωδώς

Παρακολουθείστε το ελληνικό βίντεο από το κανάλι Astronio του YouTube, για να δείτε και να μάθετε όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τα σκεπτικά που έχουν διαμορφωθεί και αναλυθεί μέχρι στιγμής:

Ένας μυστηριώδης διαστρικός επισκέπτης | Διαστημικά Νέα (#1)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ