Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης: Ένα Ακόμη Βήμα προς τη Νέα Παγκόσμια Τάξη

[03/12/2018 - 15:02]

Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης: Ένα Ακόμη Βήμα προς τη Νέα Παγκόσμια Τάξη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών φιλοξενεί το Παγκόσμιο Συνέδριο για τη Mετανάστευση το 2018, του οποίου η 11η Σύνοδος Κορυφής θα πραγματοποιηθεί στο Μαρακές και θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, προκειμένου να εγκρίνει την «Παγκόσμια Συμφωνία για την Ασφαλή και Τακτική Μετανάστευση».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ, η Ουγγαρία, η Αυστρία, η Τσεχική Δημοκρατία και η Ιταλία δεν θα υποστηρίξουν το Παγκόσμιο Σύμφωνο. Ο δηλωμένος στόχος της παγκόσμιας διάσκεψης είναι να στείλει ένα μήνυμα σχετικά με την ανάγκη ύπαρξης ενός κοινού και πολυμερούς πλαισίου για τα ζητήματα μετανάστευσης.

Στο βιβλίο «Μια Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος» (A Brief History of the Future), του 2006, ο Γαλλοεβραίος συγγραφέας Jacques Attali, έδειξε ότι οι μεταναστευτικές ροές θα εξαπλωθούν και βυθίσουν τα κράτη.

Σύμφωνα με το ufo-spain.com, στο βιβλίο, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρει: «Όλο και περισσότερες μάζες θα βουλιάξουν στις πόρτες της Δύσης. Υπάρχουν ήδη εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς κάθε μήνα. Ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε αρκετά εκατομμύρια και στη συνέχεια σε δεκάδες εκατομμύρια». Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός και «σε είκοσι χρόνια, οι ισπανόφωνοι και οι αφροαμερικανοί πληθυσμοί θα αγγίζουν την πλειοψηφία στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο νομαδισμός θα γίνει επίσης ο κανόνας στη Δύση, «όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα αφήνουν μια χώρα και θα μετακινηθούν σε μια άλλη». Το κύριο κίνητρο θα είναι τα χρήματα, αλλά πολλοί θα φύγουν επειδή είναι αηδιασμένοι με την πατρίδα τους.

O Attali φαίνεται να επιβεβαιώνει: «Δεν θα είναι η Αφρική του αύριο που θα μοιάζει μια μέρα με τη Δύση του σήμερα, αλλά ολόκληρη η Δύση που θα μπορούσε να μοιάσει με την Αφρική του σήμερα».

Οι κυβερνήσεις και τα θεσμικά όργανα χειραγωγούνται από κρυφές δυνάμεις. Αυτή η χειραγώγηση αναγνωρίστηκε τον περασμένο αιώνα από τον Βρετανό πολιτικό κ. Disraeli σε μια ομιλία που δόθηκε στις 20.9.1876:

«Οι κυβερνήσεις του αιώνα ασχολούνται όχι μόνο με αυτοκράτορες, βασιλείς και υπουργούς, αλλά και με μυστικές κοινωνίες … που μπορεί να καταστρέψουν όλες τις συμφωνίες, καθώς έχουν παράγοντες παντού, ασυνείδητους παράγοντες» Και επίσης είπε: «Ο κόσμος διέπεται από χαρακτήρες εντελώς διαφορετικούς από εκείνους των οποίων τα μάτια δεν φτάνουν μέχρι τα παρασκήνια».

Σύμφωνα με πολλούς συνωμοσιογράφους, αυτές οι εξουσίες λειτουργούν μέσω ενός πλήθους ενώσεων, συλλόγων, κινήσεων και διακριτικών και ποικίλων οργανώσεων, οι οποίες διεισδύουν στα πιο διαφορετικά περιβάλλοντα, στα οποία συχνά ασκούν σημαντική επιρροή.

Είναι σαφώς μια χειραγώγηση για να προωθήσει το σχέδιο των γραμμών της ΝΤΠ και πρέπει να σέβεται έναν «χάρτη» ο οποίος θα πρέπει να οδηγήσει αυτόν τον κόσμο στην κατάλληλη διαμόρφωση προς μια περίοδο καταστροφής και θανάτου που θα καθιερώσει τη Νέα Τάξη των Αιώνων, όταν θα συμπληρωθεί το τέλος του κύκλου, μέσα στα επόμενα χρόνια.

Χιλιάδες μετανάστες εισέρχονται σε μια χώρα, επιβιώνουν με την κοινωνική βοήθεια που χρηματοδοτείται από τους ντόπιους, αλλά ταυτόχρονα περιθωριοποιούνται κοινωνικά και γεωγραφικά. Το αποτέλεσμα μοιάζει να είναι μια ωρολογιακή βόμβα.

Η μετανάστευση, υποστηρίζεται ότι είναι ένα έξυπνο τέχνασμα που ασκείται από αόρατους αλλά και επιλεγμένους ηγέτες με απώτερο σκοπό να καταστρέψουν, με μέσα όπως η πολυπολιτισμικότητα, η κοινωνική δυσαρμονία, η επιμιξία, η φτώχεια, καθώς και με τον τεχνητό κύκλο της λεγόμενης οικονομικής κρίσης.

Όποια κυβέρνηση του πλανήτη και αν διαχειρίζεται το θέμα της μετανάστευσης, είτε αυτοχαρακτηρίζεται ως δεξιά είτε αριστερά, έχει μόνο ένα στόχο: να θέσει σε μειονότητα και μειονεκτική θέση τους ντόπιους πληθυσμούς, καθώς ο έλεγχος του εδάφους τους θα έχει περάσει σε άλλα χέρια.

«Τα Παιδιά των Ανθρώπων», μία Αγγλοαμερικανική δραματική ταινία θρίλερ και φαντασίας του Αλφόνσο Κουαρόν, που κυκλοφόρησε το 2006, περιγράφει με ανατριχιαστική ακρίβεια το μέλλον της Ευρώπης: μια περιοχή που σπαράσσεται από την τρομοκρατία και τους πολέμους της θρησκείας, ενώ ένα οικονομικό και κοινωνικό χάος βυθίζει την Ευρώπη στον πιο βάναυσο στρατιωτικό νόμο.

Ίσως,, θα ήταν ενδιαφέρον να την δείτε και να πάρετε μία γενική ιδέα.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ