Για την ΨΥΧΗ και το ΣΩΜΑ όπως ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ

Για την ΨΥΧΗ και το ΣΩΜΑ όπως ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ

Έχουμε διαβάσει πολλά για την Ψυχή και το Σώμα, από την αρχαιότητα έως και σήμερα. Τι είναι η Ψυχή και τι Σώμα; Όμως, σίγουρα, δεν έχουμε ξαναδιαβάσει ποτέ ένα παρόμοιο σκεπτικό όπως αυτό που ακολουθεί…-d-

Η ψυχή ΑΔΕΛΦΙΑ…..δεν έχει φύλο. ΨΥΧΗ=1708=>7….και βγάζει 7 όσα είναι τα ενεργειακά μας κέντρα…κι επίσης 7 γιατί όταν είμαστε ως αναπτυσσόμενα έμβρυα…κάθε μας όργανο αναπτύσσεται βάση του σεπτού ιερού αριθμού 7. Με λίγα λόγια…το ανθρώπινο ΟΝ είναι γεωμετρικώς ένα ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΝ/ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟΝ ΑΣΤΕΡΙ….με θείο σπινθήρα Διός….ως αριθμός 6 (ς) …αριθμός ΨΥΧΗΣ….και εξελισσόμενοι όπως ο αριθμό 7….ο οποίος μας δίνει τα φωτοχρώματα της Ίριδας. Ο αριθμός 8….μας δείχνει το άπειρον….και ο αριθμός 9 μας δείχνει τη θέαση…..των θείων ΌΝΤΩΝ….ως κομμάτι τους.

Για να γίνει όμως μία ενσάρκωσις…..χρεάζεται ανάμνησις και η μνήμη Ψυχής:

ΕΝ-ΣΑΡΚΩΣΙΣ=1586=>2
ΑΝΑΜΝΗΣΙΣ=560=>2
ΜΝΗΜΗ ΨΥΧΗΣ=146+1908=2054=>2

Η Ανάμνησις είναι η επίτευξις της Α-λήθειας άνευ Λήθης. Η Γένεσις του ανθρώπου στον κόσμο τον αισθητό δεν είναι τίποτε άλλο παρά ύπνος και λήθη.

Γι’ αυτό η Π-ΥΛΗ (π=3,14…)…συμπαντικός αριθμός…. είναι πέρασμα από την –ΥΛΗ και προς την –ΥΛΗ. Είναι μία Είσοδος στον κόσμο τον ορατό ή μια Έξοδος στον κόσμο τον νοητό. Ο κόσμος ο ορατός είναι ο κόσμος των αισθήσεων, που η «ψυχή» έρχεται προς «ενσάρκωση» με την γένεση. Από την στιγμή που η ψυχή είναι ΕΝ-ΣΑΡΚΟΣ, αυτό το ΕΝ ευρίσκεται μέσα στην σάρκα, δεν φαίνεται και κάθε ΟΝ που ενσαρκώνεται κλίνει προς τον ….θάνατο. Γι’ αυτό βλέπουμε ότι η σάρκα….φθείρεται….γίνεται ράκος.

ΣΑΡΞ=>Σ-ΑΡΞ, ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ=> Σ-ΡΑΚΟΣ

Αυτή είναι λοιπόν η μοίρα της Σ-ΑΡΚΑΣ, κλίνει προς ΡΑΚΟΣ, το δε γράμμα Σ μας δείχνει την συνέχεια των παλινδρομικών κινήσεων για επαναφορά στην ΠΥΛΗ….δηλαδή στο π=3,14..

Σ-ΑΡΞ=361=>360+1…!!!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Στη λέξη ΟΜΙΚΡΟΝ ορούμε ότι το Ο-ΜΙΚΡΟΝ…διανύει έναν ολόκληρο κύκλο ζωής, αλλά και πάλι εκείνο που απομένει όμως ΑΔΕΛΦΙΑ….είναι η ΜΟΝΑΣ (1).

ΕΝ ΤΩ ΠΑΝ ΤΟ ΕΝ-ΒΙΟΝ ΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝ.

Αυτό μας προτρέπει πάλι στην μονάδα….δηλαδή έχουμε –ΑΝΑΓΩΓΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ-

ΜΟΝΑΣ=361=>360+1

Παρατηρούμε ότι η ΜΟΝΑΣ(1), στις σχέσεις [(ΣΑΡΞ/ΜΟΝΑΣ)=360+1], δεν σταματάει να υφίσταται έξω από το όμικρον=360 (από τον κύκλο της ζωής). Εξακολουθεί να υπάρχει και στον αισθητό και στον νοητό κόσμο.

Ούτως…ΑΔΕΛΦΙΑ….τι άλλο μπορεί να είναι, παρά η ΨΥΧΗ.

ΨΥΧΗ ΠΑΣΑ ΑΘΑΝΑΤΟΣ΄ ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΥΛΑΝ ΕΧΟΝ ΚΙΝΗΣΕΩΣ, ΠΑΥΛΑΝ ΕΧΕΙ ΖΩΗΣ.

Η ΨΥΧΗ είναι αυτή που δίδει κίνηση στο έν-βιον ΟΝ. Όταν φεύγει παύει να κινείται και γίνεται ΡΑΚΟΣ. Άρα το θνητό ανήκει στην σάρκα και το αθάνατο στην ψυχή.

Η σειρά διάταξης του αριθμού 360 είναι 3-6-0 . Όταν η Σ-ΑΡΞ οδηγηθεί εκτός κύκλου ζωής και επομένως παύει να υπάρχει, επέρχεται ο ΘΑΝΑΤΟΣ και η διάταξη των αριθμών και η φοράς τους είναι αντίθετος:

ΘΑΝΑΤΟΣ=630 αντί 360+1.

Συνάθροισις σκιών ωσάν όνειρα …..είναι αι ψυχαί αι οποίαι, οδηγούνται εις τον ΓΑΛΑΞΙΑ(ΓΑΛΑ-ΑΞΙΑΣ), ο οποίος ονομάζεται με το όνομα τούτο, από το ότι με γάλα τρέφονται όταν πέσουν και πάλι εις την γένεσιν. Εις (αυτάς τα ψυχάς το γάλα εκ φύσεως δίδεται να τας συντροφεύει κατά την κυοφορία (ΓΑΛΑΚΤΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣΤΟΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ).

ΟΜΙΚΡΟΝ=360 ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ -> 3+6=9  Θ
ΓΑΛΑΞΙΑΣ=306=3+6=9  Θ

Στο ΟΜΙΚΡΟΝ=360 που παριστά τον κύκλο της Ζωής , το όν είναι ένσαρκον, η ψυχή χωρίς να φαίνεται είναι «φυλακισμένη στο σώμα» καθ’ όλη την διάρκεια του βίου του (360).

Όταν η ΣΑΡΞ=360+1 φθάσει στην Π-ΥΛΗ (π=3,14…), για να οδηγηθεί στον νοητό κόσμο, η ΣΑΡΞ γίνεται ΡΑΚΟΣ (δηλαδή σαπίζει), διότι επέρχεται ΘΑΝΑΤΟΣ 630+1 και ερχόμενη στον ΓΑΛΑΞΙΑ=306, αναμένει την νέαν ΕΝ-ΣΑΡΚΩΣΗ , να περάσει δηλαδή πάλι από την Π+ΥΛΗ (π=3,14…).

Η σχέση του μήκους της περιφέρειας κύκλου δια το μήκος της ΔΙΑ-ΜΕΤΡΟΥ αποτελεί ΚΩΔΙΚΑ Δημιουργίας.

Διαβάστε επίσης: Το Γράμμα «Ψ» όπως Δεν μας το Δίδαξε Ποτέ Κανείς

Ένωσις ΑΝΔΡΟΣ και ΓΥΝΑΙΚΟΣ εις ΓΑΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ.

ΓΑΜΟΣ = 314 (π=3,14….)
ΨΥΧΗ=ΨΥΧ(Α)

Οι Ψυχές συμβολίζονται……με τις πεταλούδες…!!!

Για την ΨΥΧΗ και το ΣΩΜΑ όπως ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ

(ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ)+ (Ε.Ι.)
Ioannis Stogiannos