Μυστηριώδη Αντικείμενα στην Πρώτη Φωτογραφία του Ήλιου που ΔΕΝ μας Έδειξαν

Μυστηριώδη Αντικείμενα στην Πρώτη Φωτογραφία του Ήλιου που ΔΕΝ μας Έδειξαν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μετά από πολλές δεκαετίες το όνειρο της φωτογράφισης του Ήλιου από μία πολύ κοντινή απόσταση, γίνεται πραγματικότητα με το Parker Solar Probe.

Πραγματικά είναι εντυπωσιακή η πρώτη ιστορική φωτογραφία από τον Ήλιο. Ωστόσο, μία προσεκτική κοντινή εξέταση μας δείχνει διάφορα πράγματα που δεν είναι εύκολα παρατηρήσιμα με την πρώτη ματιά.

Το κανάλι MrMBB333 του YouTube έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια ανάλυσης της αυθεντικής εικόνας από την NASA και εντόπισε τα εξής:

Για αρχή και προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα πρέπει να πούμε πως το φωτεινό σημάδι, ανάμεσα στα μαύρα στίγματα, είναι ο πλανήτης Ερμής.

Αλλά τι είναι τα “μαύρα στίγματα”; Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μοιάζουν να περιβάλλονται από έναν “ιδιωτικό” κύκλο το καθένα, όπου όλοι διαθέτουν από ένα ακόμα σημαδάκι.

Ένα παρόμοιο σημαδάκι, εντοπίζουμε και στον Ερμή, σαν να έχει έναν δορυφόρο. Αλλά, ως γνωστόν ο εξωτερικός αυτός πλανήτης, δεν διαθέτει φεγγάρι.

Τι είναι αυτά τα σημάδια; Κανείς δεν ξέρει, καθώς είναι η πρώτη τόσο κοντινή και “ζωντανή” εικόνα που παίρνουμε και έτσι νέα δεδομένα βγαίνουν στο φως. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση να πρόκειται για κάποιο σφάλμα στην εικόνα ή να πρόκειται για κάτι που θα παραπέμπει σε ιπτάμενους δίσκους, όπως πιθανόν θα ισχυριστούν οι συνωμοσιογράφοι.

Επίσης, πολύ πάνω από αυτά εντοπίζεται ένας μυστηριώδης σχηματισμός που φέρνει στο μυαλό το γράμμα Α. Μοιάζει με κατασκευή, καθώς φαίνεται να περιγράφεται από φώτα, αλλά ούτε για αυτό το κομμάτι μπορούμε ακόμα να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να τα δείτε όλα αυτά και να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

This was a FIRST! – Unprecedented view of Sun AND something else

diadrastika.com