Μυστηριώδη Αντικείμενα στην Πρώτη Φωτογραφία του Ήλιου που ΔΕΝ μας Έδειξαν

[16/12/2018 - 09:42]

Μυστηριώδη Αντικείμενα στην Πρώτη Φωτογραφία του Ήλιου που ΔΕΝ μας Έδειξαν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μετά από πολλές δεκαετίες το όνειρο της φωτογράφισης του Ήλιου από μία πολύ κοντινή απόσταση, γίνεται πραγματικότητα με το Parker Solar Probe.

Πραγματικά είναι εντυπωσιακή η πρώτη ιστορική φωτογραφία από τον Ήλιο. Ωστόσο, μία προσεκτική κοντινή εξέταση μας δείχνει διάφορα πράγματα που δεν είναι εύκολα παρατηρήσιμα με την πρώτη ματιά.

Το κανάλι MrMBB333 του YouTube έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια ανάλυσης της αυθεντικής εικόνας από την NASA και εντόπισε τα εξής:

Για αρχή και προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα πρέπει να πούμε πως το φωτεινό σημάδι, ανάμεσα στα μαύρα στίγματα, είναι ο πλανήτης Ερμής.

Αλλά τι είναι τα “μαύρα στίγματα”; Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μοιάζουν να περιβάλλονται από έναν “ιδιωτικό” κύκλο το καθένα, όπου όλοι διαθέτουν από ένα ακόμα σημαδάκι.

Ένα παρόμοιο σημαδάκι, εντοπίζουμε και στον Ερμή, σαν να έχει έναν δορυφόρο. Αλλά, ως γνωστόν ο εξωτερικός αυτός πλανήτης, δεν διαθέτει φεγγάρι.

Τι είναι αυτά τα σημάδια; Κανείς δεν ξέρει, καθώς είναι η πρώτη τόσο κοντινή και “ζωντανή” εικόνα που παίρνουμε και έτσι νέα δεδομένα βγαίνουν στο φως. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση να πρόκειται για κάποιο σφάλμα στην εικόνα ή να πρόκειται για κάτι που θα παραπέμπει σε ιπτάμενους δίσκους, όπως πιθανόν θα ισχυριστούν οι συνωμοσιογράφοι.

Επίσης, πολύ πάνω από αυτά εντοπίζεται ένας μυστηριώδης σχηματισμός που φέρνει στο μυαλό το γράμμα Α. Μοιάζει με κατασκευή, καθώς φαίνεται να περιγράφεται από φώτα, αλλά ούτε για αυτό το κομμάτι μπορούμε ακόμα να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να τα δείτε όλα αυτά και να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

This was a FIRST! – Unprecedented view of Sun AND something else

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ