Διάλεξε ένα Σύμβολο και Μάθε το Κρυφό Υποσυνείδητο Μήνυμα που σου Στέλνει

Διάλεξε ένα Σύμβολο και Μάθε το Κρυφό Υποσυνείδητο Μήνυμα που σου Στέλνει

Λέγεται ότι το υποσυνείδητο κρατά φυλαγμένους όλους τους φόβους και τις εμπειρίες της ζωής ενός ατόμου.

Υπάρχουν τόσο φόβοι όσο και επιθυμίες στο υποσυνείδητο. Οι λειτουργίες του είναι αρκετά περίπλοκες και συχνά δεν συνειδητοποιούμε την ύπαρξή του.

Οι εταιρείες μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν υποσυνείδητα μηνύματα στα διαφημιστικά τους μηνύματα, τα έχουν βρει πολύ αποτελεσματικά.

Στη συνέχεια θα κάνετε ένα σύντομο τεστ που βασίζεται στην υποσυνείδητη δράση. Κοιτάξτε τις φωτογραφίες και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Τώρα, ανακαλύψτε τι συμβολίζει η επιλογή που κάνατε.

Πεταλούδα

Σας αρέσει να περιβάλλεστε από όμορφα και ακριβά πράγματα. Ονειρεύεστε μια πλούσια και πολυτελή ζωή, αλλά δεν κάνετε πολλά για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Βασίζεστε στη μοίρα, αντί να σηκώσετε τα μανίκια σας και να αγωνιστείτε για ένα καλύτερο αύριο.

Η πεταλούδα είναι επίσης σύμβολο της μεταμόρφωσης και της ετοιμότητας για αλλαγή. Ίσως πολύ σύντομα να ταρακουνηθείτε και να πετάξετε έξω από τη ζωή σας ό,τι είναι περιττό – αφορά επίσης και τους ανεπαρκείς ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Η επιλογή αυτού του συμβόλου δείχνει ότι έχετε πλούσια φαντασία και δημιουργική εφευρετικότητα, αλλά για κάποιον λόγο φοβάστε να εφαρμόσετε τις ιδέες σας στην πράξη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δάκρυ

Αυτό είναι ένα σύμβολο θλίψης, άγχους και κατάθλιψης. Δείχνει αρνητικά συναισθήματα ή κάποια τραυματική εμπειρία. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει έλλειψη εμπιστοσύνης και δυσκολία στην αντιμετώπιση των ανθρώπων.

Είστε πιθανώς ένα πολύ ευαίσθητο άτομο που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ορισμένα συναισθήματα. Προσπαθείτε να απαλλαγείτε από όσα σας επιβαρύνουν, αλλά παρά τις πολλές προσπάθειες, δεν τα καταφέρνετε.

Νιώθετε μοναξιά και σας λείπει κάποιος με τον οποίο να μπορείτε να μοιραστείτε το δίλημμά σας. Πιστεύετε ότι οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δεν σας καταλαβαίνουν απόλυτα.

Κλειδί

Εκμεταλλεύεστε τις νέες ευκαιρίες και συγχρόνως κλείνετε ένα συγκεκριμένο στάδιο στη ζωή σας. Η επιλογή του κλειδιού υποδηλώνει την αρχή και το τέλος κάποιου πράγματος.

Ίσως προσπαθείτε να λύσετε ένα πρόβλημα, αλλά να μην μπορείτε να βρείτε μια ικανοποιητική λύση. Σίγουρα θα χρειαστείτε βοήθεια από ένα αξιόπιστο άτομο: έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας.

Αυτό το σύμβολο δείχνει επίσης τα μυστικά που κρύβετε μέσα σας. Συχνά δεν δείχνετε στον κόσμο αυτό που αισθάνεστε πραγματικά και τον αληθινό σας χαρακτήρα.

Παζλ

Θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, αλλά κάτι συνεχίζει να σας ενοχλεί. Ίσως το πρόβλημα είστε εσείς. Δεν σας αρέσει να εμπλέκεστε σε άλλα προβλήματα επειδή έχετε αρκετά δικά σας.

Συχνά, απογοητεύετε τους φίλους σας, οι οποίοι αισθάνονται ότι δεν τους βοηθάτε. Προσπαθείτε για συνέπεια, ενότητα και ομαλή ζωή. Θέλετε να έχετε έναν τέλειο σύντροφο και να περάσετε μια ήρεμη ζωή, αλλά προς το παρόν δεν τα έχετε καταφέρει.

Εξακολουθεί να σας λείπει κάτι και μερικές φορές ψάχνετε για δύναμη αντί να απολαμβάνετε αυτά που έχετε. Είστε απογοητευμένοι και ζηλεύετε μια καλύτερη ζωή ή μια καλύτερη δουλειά.

Κύπελλο

Είστε φιλόδοξος άνθρωπος και προσπαθείτε για δύναμη και επιτυχία. Αγαπάτε να παλεύετε και να κερδίζετε. Οι αποτυχίες είναι πολύ οδυνηρές και συνήθως ρίχνετε το φταίξιμο στους άλλους και όχι στον εαυτό σας.

Το κύπελλο είναι ένα σύμβολο περηφάνειας, προσπάθειας και μεγάλων επιτευγμάτων. Νιώθετε ότι είστε μοναδικοί και ότι αξίζετε πολλά περισσότερα. Μερικές φορές νομίζετε ότι είστε καλύτεροι από άλλους ανθρώπους και δεν φοβάστε να τους το δείξετε.

Η εξύψωση σας δίνει ικανοποίηση, αλλά μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σας. Προσέξτε να μην το παρακάνετε!

Πουλί

Αυτό είναι ένα σύμβολο ελευθερίας και αποστασιοποίησης από τα προβλήματα. Μερικές φορές απογοητεύεστε και θα θέλατε να εξαφανιστείτε από τον κόσμο. Να πετάξετε μακριά και να αφήσετε τα πάντα πίσω.

Ονειρεύεστε μια ήρεμη και ξέγνοιαστη ζωή, αλλά ξέρετε ότι δεν μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτό. Η επιλογή του πουλιού υποδηλώνει επίσης μεγάλες ευκαιρίες και υπερνίκηση των εμποδίων.

Ενθαρρύνει τις θαρραλέες κινήσεις και τα τολμηρά σχέδια. Ο φόβος της αποτυχίας σας μπλοκάρει και σας αποσπά από συγκεκριμένες ιδέες. Θυμηθείτε ότι για να πετύχετε κάτι, μερικές φορές αξίζει το ρίσκο!

Καρδιά

Είστε πιθανώς ένα άτομο που δεν ντρέπεται να φλερτάρει. Σας αρέσει να κάνετε νέους φίλους, ειδικά με το αντίθετο φύλο. Μερικές φορές κινείστε στον κόσμο της φαντασίας και ονειρεύεστε μια τέλεια και όμορφη αγάπη.

Αυτό το σύμβολο μπορεί επίσης να υποδεικνύει ότι έχετε ένα πρόβλημα με την έκφραση των συναισθημάτων σας και συχνά υποφέρετε από μοναξιά, αντί να ομολογήσετε ανοιχτά αυτό που σας πληγώνει.

Περιμένετε κάποιον να σας καταλάβει και να μαντέψει τι κρύβετε στην καρδιά σας. Θα ήταν ευκολότερο να λέτε μερικά πράγματα ευθέως.

Κλεψύδρα

Το σύμβολο του παρελθόντος χρόνου. Εκφράζει φόβο για το μέλλον και επώδυνη ανάμνηση του παρελθόντος. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με παλιές καταστάσεις.

Αυτό που έγινε κάποτε, δεν πρέπει να επηρεάζει αυτό που συμβαίνει τώρα. Προχωρήστε μπροστά και μην ανησυχείτε για το παρελθόν. Μια για πάντα, ξεφύγετε από αυτά τα γεγονότα και κοιτάξτε κατάματα το μέλλον.

Η επιλογή αυτού του συμβόλου σημαίνει ότι κολλάτε πολύ σε ορισμένα πράγματα. Κάντε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: dadubuzz.com
Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: 
Marva @Truelife.gr