Το Νέο Teaser του Stranger Things μας Σκάλωσε στο Μυαλό…

[11/12/2018 - 15:46]

Το Νέο Teaser του Stranger Things μας Σκάλωσε στο Μυαλό…

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ανυπομονεί κανείς την έλευση του 2019. Στο μυαλό μου έρχονται κάποιοι πρόχειροι, όπως η τελευταία σεζόν του Game of Thrones, η τρίτη σεζόν του Stranger Things, η τρίτη σεζόν του La Casa de Papel και η πέμπτη σεζόν του Peaky Blinders.

Προμηνύεται φοβερό λιώσιμο την επόμενη χρονιά, με λίγα και απλά λόγια.

Όπως μας λέει το neopolis.gr: Αφορμή για να στα γράψω αυτά, έπαιξε το δεύτερο teaser της σειράς Stranger Things που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες. Για να σε βάλω λίγο στο κλίμα, σε περίπτωση που έχεις χάσει λίγο τη μπάλα, στο πρώτο teaser που μας χάρισαν οι δημιουργοί τον περασμένο Ιούλιο, μάθαμε πως το νέο στέκι της αγαπημένης μας παρέας θα είναι το Starcourt Mall.

Όπως έχουμε γράψει, κάτι μας λέει πως όλη η ιστορία και η πλοκή κρύβεται ωστόσο στο παγωτατζίδικο “Scoops Ahoy” όπου δουλεύει ο Στιβ και το νέο μέλος της παρέας, Ρόμπιν.

Πριν σε ενημερώσω για το δεύτερο teaser, να σου πω μόνο πως η τρίτη σεζόν θα έρθει το καλοκαίρι του 2019, οπότε προσπάθησε να περιορίσεις την ανυπομονησία σου γιατί έχουμε καιρό μπροστά μας.

Οι επόμενες πληροφορίες που μας έδωσαν οι παραγωγοί της σειράς με το νέο teaser διάρκειας 52 δευτερολέπτων, είναι οι τίτλοι των οκτώ επεισοδίων. Μας πέταξαν δηλαδή τυράκι να τσιμπήσουμε.

Συγκεκριμένα, οι τίτλοι των επεισοδίων θα είναι:

«Suzie, Do You Copy?,» «The Mall Rats,» «The Case of the Missing Lifeguard,» «The Sauna Test,» «The Source,» «The Birthday,» «The Bite,» and «The Battle of Starcourt».

Στο τελευταίο επεισόδιο, κλασσικά, θα δούμε την μεγάλη μάχη…

Τι είπα λίγο πιο πάνω; Να περιορίσεις την ανυπομονησία σου; Γράψε λάθος, δεν γίνεται. Αυτό λοιπόν είναι το δεύτερο teaser:

Stranger Things: Season 3 | Title Tease [HD] | Netflix

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ