Κάτι Τεράστιο Κρύβεται Υπόγεια Δίπλα στην Κορυφαία Μυστική Περιοχή 51

Κάτι Τεράστιο Κρύβεται Υπόγεια Δίπλα στην Κορυφαία Μυστική Περιοχή 51

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι κρύβεται δίπλα στην κορυφαία Μυστική Βάση του Πλανήτη, στην Περιοχή 51; Ένας μυστηριώδης κρατήρας με ένα τεράστιο ακροφύσιο “τρελαίνει” τους συνωμοσιογραφους.

Μια μυστηριώδης οπή σε σχήμα κρατήρα στο έδαφος κοντά στην Περιοχή 51 έρχεται σε αντίθεση με ό,τι έχουμε δει έως τώρα και έχει προκαλέσει πολλές και νέες θεωρίες.

Όπως αναφέρει η βρετανική express.co.uk, ένας παράξενος κρατήρας εμφανίστηκε στο Google Earth νωρίτερα αυτή την εβδομάδα κοντά στην Περιοχή 51 και εμφανίζεται κατασκευασμένος με έναν περίεργο πανύψηλο πύργο να ξεπροβάλει από το εσωτερικό του. 

Η απίστευτη ανακάλυψη έγινε από τα ξαδέλφια Blake και Brett, από το κανάλι Thirdphaseofmoon του YouTube, το οποίο ακολουθεί παρακάτω.

Η εικόνα έχει προκαλέσει μια φρενίτιδα θεωριών, συμπεριλαμβανομένου εκείνης ότι ο τεράστιος πύργος έχει να κάνει με μια νέα άκρως μυστική υπόγεια στρατιωτική βάση.

Ο ουφολόγος Kyle, ο οποίος εργάζεται για ένα άλλο κανάλι UFO Proof του YouTube, ισχυρίστηκε ότι ο κρατήρας είναι μία ξαφνική προσθήκη στο τοπίο, που δεν υπήρχε παλαιότερα, καθώς μελετά την περιοχή εδώ και χρόνια.

Ο “πύργος” ή “εξαερισμός” είναι δεκάδες πόδια ψηλός, είπε και πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να υπάρχει μια τεράστια πόλη κάτω από το έδαφος.

Άραγε, κατά πόσο θα μπορούσαν όλα αυτά να ισχύουν και να προβάλλονται από μία σοβαρή εφημερίδα όπως η Express;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να δείτε τα συγκεκριμένο σημείο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

We Just Found Something Underneath Area 51…(2018-2019)

diadrastika.com