Το 2019 θα Είναι η Αποκάλυψη των Εξωγήινων, λέει Πρώην του Πενταγώνου

[23/12/2018 - 13:28]

Το 2019 θα Είναι η Αποκάλυψη των Εξωγήινων, λέει Πρώην του Πενταγώνου

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία δήλωση που αναστάτωσε, έκανε πρόσφατα σε συνέντευξή του δημοσιογράφου George Knapp, ο Luis Elizondo πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών στο Πεντάγωνο και ηγέτης της AATIP (Aviation Threat Identification Program).

Για χρόνια, οι άνθρωποι ζητούσαν και ζητούν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ -και από άλλες- πληροφορίες σχετικά με τις παρατηρήσεις των UFO. Όταν ψηφίστηκε ο νόμος για την Ελευθερία της Πληροφορίας τη δεκαετία του 1960, όλοι ήλπιζαν να πάρουν ορισμένα έγγραφα σχετικά με τις υψηλού επιπέδου έρευνες για το τι θα μπορούσε να πετάει στους ουρανούς.

Ο δημοσιογράφος George Knapp, ο οποίος είναι μια γνωστή προσωπικότητα μεταξύ της κοινότητας των UFO, ακολούθησε αυτό το ρυθμό στην αποκάλυψη των ΑΤΙΑ εδώ και χρόνια, όπως αναφέρει το segnidalcielo.

Ο Luiz Elizondo, πρώην αξιωματικός των αμυντικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος τώρα εργάζεται στην Academy of Arts and Sciences, σε μία πρόσφατη ζωντανή συνέντευξη στις 14 Δεκεμβρίου του 2018, στον δημοσιογράφο και ερευνητή UFO του Λας Βέγκας, George Knapp, είπε ότι το 2019 θα μπορούσε να είναι το έτος κατά το οποίο θα εμφανιστούν νέες αποκαλύψεις για το φαινόμενο αυτό. 

Δήλωσε χωρίς δισταγμό:

«Τα UFOs δεν προέρχονται από τη Γη και το 2019 θα μπορούσε να είναι η χρονιά της εξωγήινης αποκάλυψης». 

Μεταξύ άλλων ο Elizondo είπε το εξής: 

«Με την ευκαιρία, νομίζω ότι οι άνθρωποι θα εκπλαγούν από τη συχνότητα και τον όγκο ανθρώπων, πρώην στρατιωτικών και πρώην πολιτικών που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο σχετικά με την αποκάλυψη των UFO. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια για την εξωγήινη παρουσία»

Παρακολουθείστε και το σχετικό βίντεο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Luis Elizondo Interview 12/14/2018 «The Tide is Beginning to Turn» on UFOs

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ