Τρώτε Κάθε Πρωί Ρόδι με Άδειο Στομάχι και Δείτε τι θα Συμβεί στο Σώμα σας

[17/12/2018 - 12:53]

Τρώτε Κάθε Πρωί Ρόδι με Άδειο Στομάχι και Δείτε τι θα Συμβεί στο Σώμα σας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που χρειάζεστε για άψογο δέρμα, εξαιρετική μνήμη και καθόλου περισσότερο άγχος.

Μια ερευνητική ομάδα στο Πανεπιστήμιο Queen Margaret του Ηνωμένου Βασιλείου ανακάλυψε ότι ο χυμός ροδιού έδειξε ότι το ρόδι έχει μεγάλη επίδραση στην υγεία της καρδιάς, καθώς και σε πολλά καρδιαγγειακά προβλήματα, σύμφωνα με το Bright Side.

Αυτός ο πολύχρωμος καρπός θα μεταμορφώσει εντελώς το μυαλό και το σώμα σας.

Το ρόδι είναι μια πηγή κρίσιμων αντιοξειδωτικών που δρουν ως αντιφλεγμονώδη. Τα ρόδια περιέχουν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που ονομάζεται πουλενικό οξύ. Το καλύτερο από τα αποτελέσματά του είναι η ικανότητά του να ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και, συνεπώς, να βελτιώνει τη ροή του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής.

Σύμφωνα με μια μελέτη του 2013 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Phytotherapy Research, η ημερήσια πρόσληψη περίπου 140 γραμμαρίων χυμού από ρόδι μπορεί να μειώσει τα επίπεδα αρτηριακής πίεσης σε μόλις 2 εβδομάδες!

 Μια μελέτη που διεξήχθη από το Κέντρο Έρευνας Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών Tabriz του Ιράν έδειξε ότι το εκχύλισμα ροδιού επιβραδύνει την αναπαραγωγή κυττάρων καρκίνου του προστάτη.

Τα ρόδια έχουν εντυπωσιακές αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες που μπορούν να ωφελήσουν πραγματικά τα δόντια σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εάν πηγαίνετε συχνά στο γυμναστήριο, γνωρίζετε ότι η καλή και σταθερή άσκηση απαιτεί χρόνο, υπομονή και αφοσίωση. Ωστόσο, αν θέλετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα πιο γρήγορα, το ρόδι μπορεί να σας βοηθήσει.

Μεταξύ όλων των άλλων, το ρόδι είναι επίσης ένα σπουδαίο φρούτο που θα πρέπει να συμπεριλάβετε στο μενού σας εάν θέλετε να χάσετε μερικά κιλά. 

Εν ολίγοις, θα σας συμβούν τα εξής: Δεν θα έχετε πλέον πόνο στις αρθρώσεις. Τα μαλλιά σας θα μεγαλώνουν γρηγορότερα. Η πίεση του αίματος θα σταθεροποιηθεί. Τα επίπεδα στρες θα μειωθούν. Ο οργανισμός σας θα έχει καλύτερη προστασία στον καρκίνο. Τα δόντια σας θα είναι πιο υγιή. Η κατάσταση της επιδερμίδας σας θα βελτιωθεί και θα λάμψει. Θα χάσετε βάρος. Η μνήμη σας θα βελτιωθεί.

Παρακολουθείστε και το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Eat 1 Pomegranate On Empty Stomach In Morning, See What Happens

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ