Φωτεινό Αντικείμενο Κάνει Απαγωγή από Ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη (video)

[03/12/2018 - 09:56]

Φωτεινό Αντικείμενο Κάνει Απαγωγή από Ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στις 29 Νοεμβρίου 2018, ένας μάρτυρας καταγράφει ένα περίεργο περιστατικό στη Νέα Υόρκη. Ένα UFO “κρέμεται” πάνω από έναν ουρανοξύστη για λίγο και στην συνέχεια εκπέμπει μια δυνατή δέσμη φωτός προς ένα παράθυρο του τελευταίου ορόφου. Ύστερα από αυτό απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Τι συνέβη εκεί; Γιατί αυτό το UFO εξαπέλυσε την φωτεινή δέσμη στο συγκεκριμένο διαμέρισμα; Τι ήταν εκεί; Ποιός έμενε;

Στον Scott C. Waring έφερε στο νου του, το περιστατικό που είχε αναφέρει ο Τζον Λένον όταν είχε δει με την γυναίκα του ένα ΑΤΙΑ από το μπαλκόνι της Νέας Υόρκης. Βέβαια, εδώ η περίπτωση είναι εντελώς διαφορετική.

Αρκετές υποθετικές εκτιμήσεις έχουν αναπτυχθεί ως προς το ποιος ήταν ο λόγος που το λαμπερό αντικείμενο εκπέμπει μία δέσμη στο ρετιρέ του πολυόροφου κτιρίου. Έψαχνε για ένα συγκεκριμένο άτομο; Ήθελε να εξασκήσει κάποιο είδος επιρροής επάνω του; Ήθελε να διαβάσει τις σκέψεις όσων βρίσκονταν εκεί; Ήθελε, μήπως, να προγραμματίσει τις σκέψεις τους; Έψαχνε κάτι που έπρεπε να αποκτήσει ή ζητούσε εκδίκηση;

Ωστόσο, ο πιο δημοφιλής ισχυρισμός είναι πως το ΑΤΙΑ έκανε τηλεμεταφορά. Έφερε ή πήρε κάτι από το διαμέρισμα. Άραγε, αν πήρε κάποιον άνθρωπο μαζί του, αυτός πήγε με την θέλησή του ή τον απήγαγε; Πολλοί υποστηρίζουν το δεύτερο.

Αλλά, το συνέβη πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να πει κάποιος, καθώς προς το παρόν, το μόνο που έχει κυκλοφορήσει είναι αυτή η φωτογραφία και όχι ολόκληρο το βίντεο από το συμβάν. Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι ψεύτικο όλο αυτό, ωστόσο υποστηρίζεται πως η πηγή της εικόνα είναι το MUFON, οπότε πρόκειται για αυθεντικό γεγονός.

Δείτε στην συνέχεια για να μάθετε περισσότερα και να σχηματίσετε την δική σας άποψη:

Alien Abduction caught on camera in New York

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ