ΑΤΙΑ πάνω από Νησί της Ιρλανδίας Ξαφνικά Αναπτύσσει Αστραπιαία Ταχύτητα (video)

[03/12/2018 - 09:03]

ΑΤΙΑ πάνω από Νησί της Ιρλανδίας Ξαφνικά Αναπτύσσει Αστραπιαία Ταχύτητα (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στις 26 Νοεμβρίου του 2018 ένας μάρτυρας είδε και κατέγραψε ένα Α.Τ.Ι.Α σε σχήμα πούρου, καθώς οδηγούσε κοντά στο νησί Spike, στο Cork της Ιρλανδίας. Αλλά δεν είναι αυτό το εκπληκτικό.

Αυτή η παρατήρηση του άγνωστου ιπτάμενου αντικειμένου η οποία έρχεται αρκετό καιρό μετά τους πιλότους επιβατικών αεροπλάνων της Ιρλανδίας που ανακοίνωσαν ότι είδαν παράξενα φώτα ή/και ιπτάμενα αντικείμενα, στα μέσα περίπου του Νοεμβρίου. Η είδηση αυτή είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, τότε.

Πιθανότατα, αυτό που θα δείτε παρακάτω δεν έχει σχέση με όσα είδαν οι πιλότοι, αλλά είναι ιδιαίτερα εκπληκτικό το γεγονός ότι το μακρόστενο αντικείμενο, στη νοτιοδυτική ακτή της Ιρλανδίας, φαινομενικά κρέμεται από τον ουρανό, πάνω από το νησί όταν ξαφνικά επιταχύνει και φεύγει μακριά με μια τεράστια ταχύτητα.

Σίγουρα, δεν μοιάζει με συνηθισμένο αεροσκάφος, ούτε ως προς το σχήμα και το μέγεθος, ούτε ως προς την ταχύτητα που αναπτύσσει ξαφνικά. Μπορεί να είναι εξωγήινης προέλευσης; Ίσως, ανθρώπινη κατασκευή από κάποιο μυστικό και απόρρητο πρόγραμμα;

Παρακολουθείστε και το βίντεο που ακολουθεί για να το δείτε:

Cigar-Shaped UFO hanging in the sky over Spike Island, Cork, Ireland before it speeds away

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ