Τι Ζητούν από Εσάς οι Παγκοσμιοποιητές (video)

[16/12/2018 - 13:07]

Τι Ζητούν από Εσάς οι Παγκοσμιοποιητές

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μεγάλος λόγος γίνεται τα τελευταία χρόνια για την κοινωνική χειραγώγηση και την ευθυγράμμιση των ανθρώπων σε μία κοινή πορεία προς μία παγκόσμια κυβέρνηση κάτω από έναν παγκόσμιο ηγέτη.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν ότι κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί, ή εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πρέπει να συμβεί για πάρα πολλούς και διάφορους λόγους.

Πολλοί άνθρωποι, όμως, σε ολόκληρο τον πλανήτη, υποστηρίζουν ότι αν κάποια στιγμή φτάσουμε σε αυτό το σημείο δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο για την ανθρωπότητα.

Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι ήδη τα πρώτα σημάδια έχουν αρχίσει και γίνονται φανερά και ήδη με διάφορους τρόπους μας οδηγούν προς τα εκεί και, επιπλέον, μας ζητούν έμμεσα να προβούμε σε κάποια πράγματα προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους.

Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι όλα βαίνουν καλώς, ίσως θα θέλατε να δείτε και την άλλη «πλευρά».

Θέλετε να μάθετε τι ζητούν από εσάς οι παγκοσμιοποιητές; Δείτε το ελληνικό βίντεο από το κανάλι Εξόνιο του YouTube:

Θέλετε να μάθετε τι ζητούν από εσάς οι παγκοσμιοποιητές;

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ