Τις Πιο Τυχερές Επαφές θα Έχουν 4 ΖΩΔΙΑ την Τετάρτη 12/12

[11/12/2018 - 17:28]

Τις Πιο Τυχερές Επαφές θα Έχουν 4 ΖΩΔΙΑ την Τετάρτη 12/12

Μέρα αρμονίας, χαράς, ευδαιμονίας αλλά και … κοινωνικής δικτύωσης! Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο έτσι λοιπόν μπορούμε να προσμένουμε μία ημέρα γεμάτη ενθουσιασμό και κοινωνικές επαφές.

Οι τυχεροί της ημέρας οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κ. Λεφάκης Προειδοποιεί για την Εβδομάδα από 10 έως 16 Δεκεμβρίου

Αση Μπήλιου: Θα Έχουν Τυχερό 2019 Όσοι Έχουν Γενέθλια ΑΥΤΕΣ τις Ημερομηνίες

Τι Φέρνει το 2019 στο Πορτοφόλι του Κάθε Ζωδίου

Άση Μπήλιου: Οι Προβλέψεις για το 2019 και την Ελλάδα

Τα 5 ΖΩΔΙΑ που θα ΣΑΡΩΣΟΥΝ μέσα ΣΤΟ 2019

Οι Προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ΖΩΔΙΑ το 2019

Λεφάκης: Ποιές Γυναίκες θα Ζήσουν Συγκλονιστικές Ερωτικές Στιγμές το 2019 Βάση Ζωδίου

Λεφάκης: Ποιές Γυναίκες θα Ζήσουν Συγκλονιστικές Ερωτικές Στιγμές το 2019 Βάση Ζωδίου

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής, Κριέ, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Τοξότη, θα σε κάνει ν’ αλλάξεις δρόμο και να αρνείσαι κατηγορηματικά να ασπαστείς τις απόψεις του κοινωνικού συνόλου. Αυτή σου η στάση θα φέρει έντονες αντιπαραθέσεις. Η θέλησή σου για αλλαγές δε θα είναι κατανοητή από τους γύρω σου, αλλά αυτό δε θα σε νοιάζει στο ελάχιστο. Ακολούθησε το δρόμο που εσύ πραγματικά πιστεύεις ως σωστό, και θα οδηγηθείς στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συζήτησε σήμερα με το ταίρι σου, Κριέ μου, άκου τι παράπονα έχει και ποια προβλήματα βλέπει στη σχέση σας. Με χαμηλούς τόνους, μπορείς να διώξεις τις αμφιβολίες που υπάρχουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσεις, πάνω σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αν τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, Ταύρε, κι ενώ θα βρίσκεσαι στο τρέξιμο για τις συνήθεις δραστηριότητές σου, ένα απρόοπτο γεγονός θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου. Μπορεί να χάσεις για λίγο την ψυχραιμία σου και να δείξεις σημάδια πανικού. Ένα φιλικό σου άτομο, που θα αντιληφθεί την κατάσταση, είναι διατεθειμένο να προσφέρει τη βοήθειά του και να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Μετά απ’ όλο αυτό, θα ξαναβρείς τους φυσιολογικούς σου ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε, για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέσης σας. Διώξε τις αναστολές κι άκου τι θέλει να σου πει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι πως η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σ’ ευνοήσει, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα εξελιχθούν θετικά. Φρόντισε να ετοιμάσεις πρόγραμμα με τις προτεραιότητές σου, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδά σου, ενώ κι οι αποφάσεις σου θα γνωρίσουν επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ανάλαφρή σου διάθεση, Δίδυμε, σήμερα θα είναι στο ζενίθ της. Αυτό οφείλεται στον Ερμή που βρίσκεται στον Τοξότη και σε ευνοεί, κάνοντάς σε αρκετά επικοινωνιακό με τον περίγυρό σου και βοηθώντας σε να έχεις γοητεία μαζί με χιούμορ. Τα δικά σου άτομα, αποδεχόμενα αυτή την κατάσταση, θ’ απολαύσουν όμορφες στιγμές μαζί σου, ενώ κι εσύ θα περάσεις μία ευχάριστη μέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δημιουργηθούν σήμερα, Δίδυμέ μου, κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου. Καλό είναι, με χαμηλούς τόνους, να δεις ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, σήμερα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι σε συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, αφού μπορεί οι επιλογές σου να μην είναι σωστές. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Καλό είναι, στον οικονομικό τομέα, να φανείς πολύ προσεκτικός σε κάθε σου κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, Καρκίνε μου, θα απασχολήσεις το μυαλό σου με καταστάσεις, που δε θα έπρεπε να σκέφτεσαι, και συγκεκριμένα με κριτικές και σκληρά λόγια, τα οποία ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα και δε σου άρεσαν. Θα αναζητήσεις τα βαθύτερα αίτια και τι οδήγησε κάποιους να είναι κάπως άκαρδοι απέναντί σου. Η συμβουλή μου είναι να ξεφύγεις τελείως απ’ όλες αυτές τις σκέψεις και να ασχοληθείς με τις υποθέσεις σου, οι οποίες είναι πιο ευχάριστες κι εποικοδομητικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα, Καρκίνε μου, αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο κι έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Πολλές φορές, οι λύσεις βρίσκονται σε δυναμικές ανατροπές, δίνοντας την πρωτοβουλία και την ευθύνη στην άλλη πλευρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν σήμερα παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου, Καρκίνε μου, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος, που δεν περίμενες. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις, ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

ΛΕΩΝ

Οι υποθέσεις που σήμερα έχεις ν’ αντιμετωπίσεις, Λέων μου, είναι αρκετές και μπορούν μόνο από σένα να βρουν τη λύση τους. Ο Ερμής βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου φέρει πάρα πολλές ιδέες, για ν’ ανταπεξέλθεις σε όσα σε προβληματίζουν, ώστε να βγεις από το αδιέξοδο που σου προκαλεί άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια, Λέων μου, αισθηματικά προβλήματα από το παρελθόν. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου μόνο για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε πως η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν σήμερα μερικά προβλήματα, Λέων, σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να τα λύσεις. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς θετικές για τα έσοδά σου προτάσεις. Μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, Παρθένε, θα δέχεσαι αδιαμαρτύρητα να βοηθάς τρίτα άτομα, ακόμη κι αν παραγκωνίζεις δικά σου θέματα. Το άγχος τους που θα σου μεταφέρουν, θα είναι μεγάλο, αλλά εσύ έχεις τις δικές σου άμυνες και μπορείς να το διαχειριστείς. Η συμπεριφορά σου θα βοηθήσει, αφού οι γύρω σου μοιράζονται τη δική σου ηρεμία. Όταν όλα τελειώσουν, θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση και θ’ αρχίσεις να χειρίζεσαι τις δικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δημιουργηθούν σήμερα, Παρθένε μου, κάποια προβλήματα στον αισθηματικό τομέα, προερχόμενα από το μηδέν. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα και όμορφα τη μέρα σου, για ν’ αποφύγεις την κλιμάκωσή τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Όποιες κινήσεις όμως κάνεις, απαιτούν πλήρη προετοιμασία. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δε θα είναι ιδιαίτερα σωστές.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, Ζυγέ, θα μείνεις κατάπληκτος από αναπάντεχες ειδήσεις που θα μάθεις μέσω ενός τρίτου ατόμου, για πρόσωπο του φιλικού σου περίγυρου, που αντιμετωπίζει μία δύσκολη προσωπική κατάσταση. Εκτός από έκπληξη, θα νιώσεις και μία μικρή απογοήτευση, επειδή το πρόσωπο αυτό δεν σου μίλησε. Στο μέλλον θα διαπιστώσεις, ότι απλώς δεν ήθελε να σε φορτώσει ψυχικά και με τους δικούς του προβληματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις σήμερα, Ζυγέ, να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλα για το μέλλον και γίνε περισσότερο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, εξελίσσονται αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις ετοιμάσει σωστό προγραμματισμό. Στον οικονομικό σου τομέα, οφείλεις να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, Σκορπιέ, από το πρωί η μέρα θα είναι πάρα πολύ καλή, επειδή θα υπάρξει μία επιτυχία, την οποία περίμενες εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις στο εξής να προγραμματίζεις πράγματα, τα οποία θέλεις στο μέλλον να κάνεις, γνωρίζοντας ότι θα σου ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι που θα σε οδηγήσουν στην καταξίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κατά το βράδυ, Σκορπιέ, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε να μην το φορτίσεις με τα άγχη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή, ενώ καλύτερα να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων. Θα σου κάνουν προτάσεις που φαίνονται συμφέρουσες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, Τοξότη, θα σε κάνει σήμερα ν’ αρπάζεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται, αφού γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι τέτοιες προοπτικές δεν έρχονται κάθε μέρα. Προσπάθησε να αξιολογήσεις τι είναι καλύτερο για σένα και ποιες επιλογές θα σου δώσουν οφέλη αργότερα. Επειδή μπορεί να βρεθείς σε κάποια διλήμματα, καλό είναι να ζητήσεις τη βοήθεια από κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι και είναι πιο αντικειμενικό από σένα απέναντι σε νέες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά γεγονότα, Τοξότη μου, μπορεί σήμερα να αποδειχθούν ανατρεπτικά για τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει να προσέχεις τις εξελίξεις που ίσως έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα, Τοξότη μου, πρέπει σήμερα να κάνεις μεγάλο αγώνα για να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Οφείλεις όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να βοηθήσεις τους συνεργάτες σου να καταλάβουν το σκεπτικό σου. Καλό είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε, Αιγόκερέ μου, πραγματικά σ’ έχει αποδυναμώσει, ρίχνοντάς σου τις άμυνες και αφήνοντάς σε χωρίς διάθεση να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο του στενού συγγενικού σου κύκλου. Όλοι έχουν απαιτήσεις από σένα και θα αποδεχτείς κάποιες από αυτές, επειδή θέλεις να τελειώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται με τα θέματα που πραγματικά σε αγχώνουν. Μια άλλη υπόθεση, της οποίας την έκβαση περιμένεις, θα ολοκληρωθεί με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθάνεσαι, Αιγόκερε, ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε όμως να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν χαμένες. Οι συνεργασίες κι η συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα αυξηθούν. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε περιττές αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, Υδροχόε, θα επιδιώξεις κοινωνικές συναντήσεις που μέχρι τώρα έβρισκαν εμπόδια. Φοβάμαι όμως, πως το πείσμα και η δυναμικότητά σου δε σε αφήνουν να δεις καθαρά τι συμβαίνει. Ίσως δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για πρωτοβουλίες κι αυτό επιβάλλεται να το σκεφτείς καλύτερα. Άφησε τη σημερινή μέρα να περάσει, δρομολόγησε άλλα δικά σου πράγματα και σίγουρα οι συναντήσεις που θέλεις να κάνεις, θα είναι πιο ευνοϊκές στο μέλλον. Μη βιάζεσαι καθόλου και να ξέρεις, ότι στο τέλος όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους υδροχόους. Καλό είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πείτε λόγια, που αργότερα μπορεί να σας εκθέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, Ιχθύ, σου δίνει σήμερα έντονη δυναμικότητα και ενεργητικότητα, για ν’ ανταπεξέλθεις στα ζητήματα που αυτή την περίοδο σε απασχολούν. Θα σου προσφέρει πάρα πολλές ιδέες για το πως να κινηθείς σε κάποια υπόθεση, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στάσιμη. Όπως και να έχουν τα πράγματα, να ξέρεις ότι οι κινήσεις σου είναι σωστές και στο τέλος θ’ απολαύσεις την επιτυχία που ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα ο αισθηματικός σου τομέας, Ιχθύ. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να ξεπεράσετε προβλήματα που υπάρχουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα ριχτείς στη δουλειά, Ιχθύ, για να τελειώσεις θέματα που θέλεις εδώ και καιρό να δεις ολοκληρωμένα. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές ενέργειες και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην υπογράψεις συμβόλαια, καθώς καραδοκούν ασύμφορες εξελίξεις.

oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ