Ευχάριστα Νέα για 3 ΖΩΔΙΑ τουλάχιστον την Πέμπτη 13/12

[12/12/2018 - 15:55]

Ευχάριστα Νέα για 3 ΖΩΔΙΑ τουλάχιστον την Πέμπτη 13/12

Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, χαρίζοντας έναν αυθόρμητο, αλλά και χειμαρρώδη και υπερβολικό τρόπο έκφρασης στις επικοινωνίες μας.

Μπαίνουμε για τα καλά στο κλίμα των εορτών, οι επικοινωνίες μας γίνονται έντονες και συχνές, δεν λείπει όμως η φλυαρία αλλά και η διάθεση να πιστεύουμε πολλές φορές ότι τα ξέρουμε όλα! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι

Διαβάστε επίσης:

Ο Κ. Λεφάκης Προειδοποιεί για την Εβδομάδα από 10 έως 16 Δεκεμβρίου

Αση Μπήλιου: Θα Έχουν Τυχερό 2019 Όσοι Έχουν Γενέθλια ΑΥΤΕΣ τις Ημερομηνίες

Τι Φέρνει το 2019 στο Πορτοφόλι του Κάθε Ζωδίου

Άση Μπήλιου: Οι Προβλέψεις για το 2019 και την Ελλάδα

Τα 5 ΖΩΔΙΑ που θα ΣΑΡΩΣΟΥΝ μέσα ΣΤΟ 2019

Οι Προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ΖΩΔΙΑ το 2019

Λεφάκης: Ποιές Γυναίκες θα Ζήσουν Συγκλονιστικές Ερωτικές Στιγμές το 2019 Βάση Ζωδίου

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, Κριέ μου, θα είσαι λίγο ευέξαπτος κι επιθετικός. Αυτή σου η διάθεση μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με αγαπημένα σου άτομα, κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις. Οι δικοί σου καταλαβαίνουν ότι αυτή την περίοδο δεν είσαι στην καλύτερή σου φάση και προσπαθούν οι ίδιοι να κρατήσουν τις ισορροπίες. Προσπάθησε με ηρεμία και χωρίς εκνευρισμό να λύσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει, Κριέ, θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δε σου ταιριάζει, καλύτερα να μην τη συνεχίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ, σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Θα σε ταλαιπωρήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, Ταύρε, η αγάπη σου για κάποιο οικογενειακό σου άτομο θα είναι αρκετά έκδηλη κι αυτό θα το γεμίσει με ευχάριστα συναισθήματα. Έχεις την ανάγκη να του εκφράσεις την τρυφερότητά σου, αλλά και την ευγνωμοσύνη που νιώθεις, για όσα σου έχει ανιδιοτελώς προσφέρει έως τώρα. Μαζί του, θα πλημυρίσει κι η δική σου καρδιά με αγαλλίαση, ικανοποίηση και χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αδυνατείς να δεχτείς, Ταύρε μου, τους περιορισμούς, που μπορεί να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε δυναμικά την κατάσταση, αρκεί να μη στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Ταύρε, οι ιδέες σου θα είναι εξαιρετικές κι οδηγούν στη βελτίωση των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Προσπάθησε οι οικονομικές κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα. Να ξέρεις, ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα, Δίδυμε, το περίεργο παρελθόν ενός άτομου του κοινωνικού σου περίγυρου βγαίνει στην επιφάνεια, προκαλώντας σου μεγάλη έκπληξη, αλλά και πάρα πολλές απορίες. Θα μπεις στη διαδικασία να μάθεις περισσότερα, όχι ρωτώντας τρίτους, αλλά προσεγγίζοντας κατευθείαν τον «πρωταγωνιστή. Η διακριτικότητά σου θα έχει ως αποτέλεσμα το να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις, αφού το πραγματικό σου ενδιαφέρον είναι να βοηθήσεις το άτομο αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα αισθανθείς ότι ο σύντροφός σου σε πιέζει, Δίδυμέ μου, και πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μίλα σήμερα μαζί του, για να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτό που ζητάς και θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν τελικά οι νέες καταστάσεις είναι συμφέρουσες για σένα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, διαφορετικά στο τέλος θα χάσεις τον έλεγχο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, Καρκίνε μου, θα νιώσεις απογοήτευση από κάποιο άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος κι αυτό θα σου φέρει ιδιαίτερη θλίψη. Δεν θα την εκδηλώσεις και θα προσπαθήσεις να την κρατήσεις μέσα σου, σκεφτόμενος τι είναι αυτό που το κάνει να έχει τέτοια συμπεριφορά. Η προσπάθειά σου θα στεφθεί με επιτυχία, επειδή τελικά καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο, αφού και στο παρελθόν έχει κάνει τα ίδια πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άλλαξε στάση απέναντι στο άλλο σου μισό, Καρκίνε μου. Μην αδιαφορείς, όπως κάνεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, διαφορετικά η στάση σου αυτή θα κουράσει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη για ν’ αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Έχεις βρεθεί εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα οικονομικά σου. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να ετοιμάσεις καινούργιο πλάνο.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, Λέων, κάποια γεγονότα θα σου δημιουργήσουν έντονη περιέργεια, θέλοντας να πάρεις πληροφορίες για διαφορετικά πράγματα. Μην το κάνεις όμως, καθώς μόνο ταλαιπωρία θα βιώσεις. Βάλε τα πράγματα σε μια σειρά κι ασχολήσου με τις υποθέσεις που σε αφορούν και βρίσκονται ακόμη σε στασιμότητα. Η δυναμικότητά σου θα δώσει τις λύσεις που χρειάζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικές φορές, Λέων, νομίζεις ότι αδικείσαι από το σύντροφό σου. Μπορεί όμως να μην είναι έτσι. Μην κρατάς πράγματα μέσα σου, συζήτησε μαζί με το ταίρι σου και λύσε τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Λέων μου, γενικά δεν πάνε άσχημα, αλλά θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν πολύ. Απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όσες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, Παρθένε, θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις λίγο από τις υποθέσεις της καθημερινότητάς σου. Μην το κάνεις, αφού κι εσύ ο ίδιος μέσα σου γνωρίζεις, ότι αυτή η καθυστέρηση θα σε πιέσει λίγες μέρες αργότερα. Το φρονιμότερο είναι ν’ αφήσεις μερικά μη πιεστικά θέματα για μια άλλη μέρα και ν’ ασχοληθείς με αυτά που χρειάζονται άμεσες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, μπορεί να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να ισορροπήσεις καταστάσεις, κάπως προβληματικές για τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Παρθένε. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις κάτι και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς φυσικά να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πλήρη προγραμματισμό, επειδή έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε αχρείαστες αγορές.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, Ζυγέ, εκτελείς με απόλυτη ακρίβεια όλες τις υποχρεώσεις που σου έχουν ανατεθεί κι αυτό επειδή θέλεις να γίνουν όλα άψογα και να εισπράξεις ικανοποίηση. Το τρέξιμο θα είναι πολύ, αλλά έχεις έντομο δυναμισμό κι η αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη της. Ο περίγυρος σου αναρωτιέται για την άσβεστη ενέργειά σου και απορεί για το πως δρομολογείς όλα τα θέματα με τόσο μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιοι καινούργιοι έρωτες, αδέσμευτε Ζυγέ, μπορεί να εισβάλλουν στη ζωή σου. Καλό είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν σήμερα μερικά προβλήματα ανάμεσα σε συνεργάτες σου, Ζυγέ μου. Καλό είναι να μην πάρεις μέρος σε κάποια διαμάχη, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Στον επαγγελματικό τομέα, Σκορπιέ μου, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διαφορετικότητα ενός ατόμου που θα γνωρίσεις σήμερα, Σκορπιέ, σου κεντρίζει την προσοχή και σε βάζει σε σκέψεις. Ο τρόπος που συμπεριφέρεται, οι ιδέες του, ακόμη και η εξωτερική του εμφάνιση, σε εξιτάρουν και ψάχνεις να διαγνώσεις την ψυχοσύνθεσή του. Θα προσπαθήσεις ν’ αντλήσεις πληροφορίες από τρίτα πρόσωπα κι αυτό όχι από περιέργεια, αλλά για να καταλάβεις καλύτερα και να καταλήξεις αν τελικά θα το συμπεριλάβεις στο φιλικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αμελείς θέματα που αφορούν το συναισθηματικό σου τομέα, Σκορπιέ μου. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείξει κατανόηση, ενώ έχει κι υπομονή, αλλά πρέπει κι εσύ να δώσεις πιο πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Σκορπιέ μου, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το παραμικρό δεν μπορεί να σκιάσει την ακτινοβολία σου σήμερα, Τοξότη, όσο κι αν κάποιοι το προσπαθήσουν. Ο Ερμής, που είναι στο ζώδιό σου, θα σε κάνει να ζεις μέσα στη δική σου λαμπρότητα και καλή διάθεση, που ουδείς θα μπορεί να χαλάσει. Καταφέρνεις να μεταδώσεις όλα αυτά τα συναισθήματα και στους γύρω σου, με αποτέλεσμα κι αυτοί να γίνουν πιο χαρούμενοι. Απόλαυσέ το, επειδή πραγματικά το αξίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, Τοξότη, να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι με τον σύντροφό σου. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, ενώ θα δημιουργήσει κι αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού οι πλανήτες αυτή την περίοδο σε ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα συμβούν κάποιες αλλαγές, Τοξότη μου, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ν’ αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα στην εργασία σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου, αφού ακόμη δεν είσαι σε σημείο για να κάνεις ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις πάρα πολλές υποθέσεις, Αιγόκερέ μου, οι οποίες σε προβληματίζουν και κρατάς μέσα σου, χωρίς να μιλάς σε άτομα που είναι δικά σου. Μην το κάνεις, αφού έτσι κλείνεσαι στον εαυτό σου, μπαίνοντας συνεχώς σε αρνητικές σκέψεις. Μίλησε σε κάποιο πρόσωπο εμπιστοσύνης για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε βεβαιώνω, ότι στο τέλος θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μίλα σήμερα με τον σύντροφο σου, Αιγόκερε, και πες του τι είναι αυτό που σ’ ενοχλεί ή προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Αιγόκερε, για την πορεία της δουλειάς σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, Υδροχόε, θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάποιο ξεσκαρτάρισμα στα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου, εντοπίζοντας αυτά που απλώς προσποιούνται τους φίλους σου. Ξέρεις πάρα πολύ καλά τι σου γίνεται, άσχετα αν μερικές φορές από τον ευγενικό σου χαρακτήρα δεν θέλεις να προσβάλεις κάποιον. Ξεκινά, λοιπόν, από τώρα και διώξε από τη ζωή σου όλα τα τοξικά άτομα που φέρνουν πίσω την πορεία των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην τραβάς το σχοινί με το ταίρι σου, Υδροχόε μου. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά με συζήτηση σε χαμηλούς τόνους μπορείς να τα λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πάντως πολλά πράγματα μαζί, αφού στο τέλος θα γίνουν λάθη που δε θα μπορείς να διορθώσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θ’ αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Το μυαλό σου γυρίζει συνεχώς, Ιχθύ, κι οι ιδέες σου είναι ατελείωτες. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά πράγματα και να πετύχεις ακόμη και στόχους, που αυτή τη στιγμή φαίνονται άπιαστοι. Σε πληροφορώ ότι με τις κινήσεις που κάνεις και τη γλυκύτητα του χαρακτήρα σου θα καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις και μάλιστα με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήνεις, Ιχθύ μου, μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα, μόνο πάνω στο σύντροφό σου. Πρέπει να δράσεις κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενεργητικότητα στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει ν’ αποφύγεις τα νέα έξοδα, αφού οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που σε ακολουθούν από το παρελθόν.

oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ