Γεμάτο Πορτοφόλι και Δύναμη σε 3 ΖΩΔΙΑ από Δευτέρα 17/12

[16/12/2018 - 15:28]

Γεμάτο Πορτοφόλι και Δύναμη σε 3 ΖΩΔΙΑ από Δευτέρα 17/12

Αυτό είναι δύναμη! Αυτό είναι πάθος! Αυτό είναι επιτυχία! Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα και τα Ζώδια της Γης και του Νερού των αρχών του 1ου δεκαημέρου, γεμίζουν το πορτοφόλι τους, έχουν γοητεία, δυναμισμό, ισχύ και ευκαιρίες για άπειρες καυτές ερωτικές στιγμές!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, Κριέ, θα έχεις τη διάθεση να τελειώσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει στις υποθέσεις σου, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο, κι αυτή σου η ανάγκη πηγάζει από την αυξημένη ενέργειά σου. Καταπιάνεσαι με πολλά κι αυτό σου προκαλεί λίγο άγχος, αλλά καταφέρνεις να τα βγάζεις όλα εις πέρας, εισπράττοντας το θαυμασμό του περίγυρου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ μου, σήμερα θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με το σύντροφό σου κι έχουν να κάνουν με τη δική σου συμπεριφορά. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν, θα σ’ εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, παρόλο που τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα βελτιωθούν περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, Ταύρε, θα δεχτείς κάποιες προτάσεις από τον κοινωνικό σου περίγυρο, που θα σε βγάλουν κάπως από το πρόγραμμά σου. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού από τη μία είναι καλό να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα, μα από την άλλη, πρέπει να τακτοποιήσεις υποθέσεις, που μέχρι σήμερα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Ταύρε μου, και μην του λες πράγματα, που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε τις παγίδες, Ταύρε, που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε σήμερα να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες, αλλά τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εβδομάδα σου, Δίδυμε, ξεκινάει με μια ιδιαίτερη ανησυχία για το πρόγραμμα των επομένων ημερών. Αυτό που θα σε βεβαιώσω είναι, ότι θα τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Δε χρειάζεται να σε καταβάλουν αισθήματα πανικού ή άγχους, αφού αργότερα θα διαπιστώσεις ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις κάπως πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, είναι γνωστές σε όλους. Μη χαλαρώσεις, λοιπόν, και προσπάθησε σήμερα να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει πάντως ν’ ανησυχείς, αφού στο εξής τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έρθουν πιο πολλά έσοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, Καρκίνε, η παρουσία ενός φιλικού σου ατόμου θα σε κάνει να γεμίσεις χαρά και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Θα δείξεις διστακτικότητα στην αρχή, επειδή έχεις κάποιες υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, αλλά αργότερα θα ηρεμήσεις, όταν καταλάβεις ότι έχεις προγραμματίσει τα πάντα ακριβώς όπως πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να του εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, Καρκίνε μου, και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα έξοδα συνεχίζουν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Πρέπει όμως να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα σου, Λέων μου, θα ξεκινήσει με συνεχείς υποχρεώσεις και ασταμάτητο τρέξιμο, αφού πρέπει να περάσουν πάρα πολλές υποθέσεις από τα δικά σου χέρια. Αυτό δε σε τρομάζει, επειδή η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα και να ξέρεις, ότι στο τέλος της ημέρας όλα θα είναι τακτοποιημένα, όπως θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου, Λέων, σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η εξέλιξή της θα γίνει καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, για να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα, παρόλο που τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, Παρθένε, θα ξεκινήσεις ένα καινούργιο πλάνο για τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Οι ιδέες σου είναι ενδιαφέρουσες και καλό είναι να τις υλοποιήσεις τις επόμενες ημέρες, αφού πραγματικά θα σε οδηγήσουν στο στόχο σου. Μια συζήτηση με άτομο της οικογενείας σου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να κάνεις με το ταίρι σου συζητήσεις που θα φέρουν αντιπαραθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου σήμερα με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου, αλλά καλό είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι σκέψεις σου σήμερα, Ζυγέ, θα είναι αρκετά αισιόδοξες και τα σχέδια σου θα δρομολογηθούν με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια παλιά πράγματα που είναι ακόμη σε εκκρεμότητα, κάτι που θα καταφέρεις γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά πράγματα, Ζυγέ, που μέχρι τώρα σε κούραζαν στη σχέση σου, θ’ αλλάξουν και θ’ αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις κατανόηση από το σύντροφό σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν πολλή επιτυχία. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά, ενώ ευνοούνται οι συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για βελτίωση ή τακτοποίηση κάποιων καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις σου, Σκορπιέ, είναι πάρα πολλές, το ίδιο όμως κι οι ιδέες σου για την υλοποίηση κάποιων πραγμάτων που πρέπει να γίνουν στο μέλλον. Αυτό που σε συμβουλεύω είναι, να τακτοποιήσεις πρώτα τις εκκρεμείς υποθέσεις και μετά να προχωρήσεις στα νέα σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να σταθείς πλάι στο ταίρι σου και για οποιοδήποτε ζήτημα, να του μιλάς με ηρεμία. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα ανοιχτά, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε τα πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές μόνο για να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, Τοξότη μου, θα καταλάβεις ότι κάποια άτομα, παρά το γλυκό τους τρόπο, σε πιέζουν ψυχολογικά. Μην ανέχεσαι άλλο τέτοιες καταστάσεις και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, έχοντας πλάι σου πρόσωπα που σε κάνουν να περνάς καλά και σου δίνουν ιδέες βελτίωσης στην καθημερινότητά σου, αλλά και λύσεις στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις στους άλλους τομείς, Τοξότη, σήμερα θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις περισσότερες στιγμές με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεις πολλούς στόχους σου, Τοξότη, ν’ αρχίσουν να επιτυγχάνονται. Αν σήμερα σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά το κατά πόσο είναι συμφέρουσες και θα έχουν επιτυχία. Φρόντισε στα οικονομικά σου να μη σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο, για ν’ ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα βλέπεις μερικές καταστάσεις με λίγο αρνητικό μάτι. Μη σε πιάνει η απαισιοδοξία, αφού είσαι ένα πάρα πολύ δυναμικό άτομο και με ό,τι καταπιάνεσαι, γνωρίζεις επιτυχία. Προσπάθησε, λοιπόν, να πάρεις ενέργεια και ψυχική δύναμη, για να τελειώνεις με υποθέσεις, που μέχρι σήμερα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε, Αιγόκερε, σήμερα να είσαι καλά ψυχολογικά απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία, που φαίνεται να έχεις αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου πολύ εύκολα θα φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες στα οικονομικά σου, οπότε μην κάνεις νέα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, Υδροχόε, θα θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητά σου, μια κι οι ιδέες σου είναι πάρα πολλές. Οι υποθέσεις που σε αφορούν και ακόμη σε απασχολούν, να ξέρεις, έχουν πάρει έναν πάρα πολύ καλό δρόμο και σύντομα σε περιμένει η επιτυχία που θέλεις. Θα γίνει κάποια συνάντηση με φιλικό σου άτομο κι οι στιγμές μαζί του θα είναι αξέχαστες και γεμάτες συζητήσεις για γεγονότα, που έχετε βιώσει μαζί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν μερικά ερωτήματα για τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Υδροχόε. Καλό όμως είναι να μην έχεις κάποιο ύφος, που υποδεικνύει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Αρχίζουν σιγά – σιγά να έχουν κάποια ισορροπία τα οικονομικά σου, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, επειδή τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις περιττές αγορές.

ΙΧΘΥΣ

Κάποια προβλήματα που ξεκίνησαν στο παρελθόν, Ιχθύ, από σήμερα αρχίζουν να ξεθωριάζουν και βρίσκεις λύσεις σε ζητήματα, τα οποία μέχρι τώρα παιδεύουν το μυαλό σου. Θα ασχοληθείς με καινούργια πράγματα, που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, επειδή ξέρεις ότι στο μέλλον θα φέρουν πολύ θετικές καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ιχθύ, θέλεις να πεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα όμως ν’ αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, αφού η μέρα δεν ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις ν’ αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ