Αποκάλυψη οι Έρευνες για το Μυστικό Προηγμένο Πρόγραμμα Αεροδιαστημικής Απειλής και Αναγνώρισης

Αποκάλυψη οι Έρευνες για το Μυστικό Προηγμένο Πρόγραμμα Αεροδιαστημικής Απειλής και Αναγνώρισης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα πρόσφατα δημοσιευθέντα έγγραφα από την Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας (Defense Intelligence Agency – DIA) αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Προηγμένο Πρόγραμμα Αεροδιαστημικής Απειλής και Αναγνώρισης (Advanced Aerospace Threat and Identification Programme – AATIP), μέσω του οποίου οι ΗΠΑ διερεύνησαν αυτό που πολλοί θεωρούν «περιθωριακές επιστήμες», ή ακόμα και ως ψευδείς ειδήσεις, (κοινώς fake news).

Λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε επισήμως από το 2007 έως το 2012 χάρη σε ετήσια χρηματοδότηση ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων από τον αμυντικό προϋπολογισμό, αποκτήθηκαν και μοιράστηκαν στο κοινό από τον Βρετανό ερευνητή Nike Pope, ο οποίος προηγουμένως διερεύνησε αναφορές παρατήρησης UFO για το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως μαθαίνουμε από το sputniknews.com

Η επιστολή του Κογκρέσου που έλαβε ο Pope περιλαμβάνει έναν κατάλογο 38 προϊόντων τα οποία το ΑΑΤΙΡ διερεύνησε για το DIA. “Ο σκοπός του AATIP ήταν να διερευνήσει τις ξένες προηγμένες απειλές αεροσκαφών από το παρόν μέχρι τα επόμενα 40 χρόνια” εξηγεί η επιστολή.

Οι τελευταίες τρεις σελίδες της επιστολής αποκαλύπτουν διάφορα προτζεκτ σχετικά με θέματα που καλύπτουν, μεταξύ άλλων, την αορατότητα, εγκάρσιες σκουληκότρυπες, αστεροειδείς και αρνητική ενέργεια. επιδράσεις στον τομέα των βιολογικών ιστών, σκοτεινή ενέργεια, τον χειρισμό πρόσθετων διαστάσεων.

Είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψιν μας ότι, τον Δεκέμβριο του 2017, ένα προφίλ του New York Times στο ΑΑΤΙΠ αποκάλυψε ότι το πρόγραμμα εξακολουθούσε να διερευνά τις παρατηρήσεις των UFO, παρά το γεγονός ότι είχε επίσημα κλείσει το 2012, όπως ανέφεραν πηγές, εξοικειωμένες με το πρόγραμμα, όπως αναφέρει το sputniknews.com

Ωστόσο, σε δήλωση προς τους Times, οι υπάλληλοι του Πενταγώνου εξήγησαν ότι το πρόγραμμα πράγματι έκλεισε αφού οι ανώτεροι υπάλληλοι «διαπίστωσαν ότι υπήρχαν άλλα ζητήματα υψηλότερης προτεραιότητας που χρήζουν χρηματοδότησης και ήταν προς το συμφέρον του DoD. να κάνει μια αλλαγή . “

Το AATIP ξεκίνησε το 2007 από τον Harry Reid, ο οποίος ήταν τότε ο ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας. Μια επιστολή που έλαβε το 2018 ο δημοσιογράφος George Knapp δείχνει ότι το 2009 ο Reid προειδοποίησε τότε τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Άμυνας, William Lynn III, για την ύπαρξη “μακρινών εξωγενών απειλών κατά της αεροδιαστημικής”, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν “καταστροφικά αποτελέσματα”, όπως αναφέρεται στο sputniknews.com

Χωρίς να αναφέρει ρητά τα UFOs, ο Reid εξήγησε περαιτέρω στη Lynn ότι το έργο του AATIP “θα ωφελήσει όχι μόνο την αμερικανική κυβέρνηση αλλά πιστεύω ότι θα ωφελήσει άμεσα το Υπουργείο Άμυνας με τρόπους που δεν φανταζόταν”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το AATIP έγινε πρωτοσέλιδo το 2017, αφού κυκλοφόρησε βίντεο που έδειχνε μια συνάντηση του 2004 μεταξύ δύο αμερικανικών F / A 18 Super Hornets και, φυσικά, ενός άγνωστου αντικειμένου. Στην καταγραφή, οι πιλότοι μαχητών προσπαθούν να παρεμποδίσουν το άγνωστο αντικείμενο, το οποίο περιγράφεται ως «χωρίς προφανή φτερά ή ουρά».

Ρίξτε μια ματιά στο έγγραφο παρακάτω. Αν και δεν παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τα αποτελέσματα των ερευνών που προαναφέρθηκαν είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Στην συνέχεια παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:

AATIP – DIA Letter to Congr… by on Scribd

Stargates and Warp Drives: New Docs Shed Light on Secret US UFO Research Project

https://youtu.be/Qcfm3J3undA

diadrastika.com

AMP code