Η Αρχαία Προηγμένη Τεχνολογία Πέτρας για την Οποία Δεν Μιλάει Κανείς

Η Αρχαία Προηγμένη Τεχνολογία στις Πέτρινες Δομές για την Οποία Δεν Μιλάει Κανείς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτή η παρουσίαση θα εξετάσει κάποια εκτός τόπου πράγματα που ανακαλύφθηκαν σε μεγαλιθικούς τόπους, συμπεριλαμβανομένων πολυγωνικών τοίχων, πυραμίδων και άλλων δομών.

Σαν πρώτο παράδειγμα έχουμε το Stonehenge, το οποίο όπως θα δείτε, είναι ένας πολύ πιο εξελιγμένος πέτρινος κύκλος από ό, τι πιστεύουν οι περισσότεροι.

Στην συνέχεια πηγαίνουμε στην αιγυπτιακή περιοχή του Aswan, “σπίτι” του μεγαλύτερου οβελίσκου που ανακαλύφθηκε ποτέ. Και εκεί συναντούμε την ίδια παράξενη τεχνολογία.

Επίσης, την ίδια αρχαία αλλά προηγμένη τεχνολογία συναντούμε στον αρχαιολογικό χώρο του Gobekli Tepe, στην Τουρκία, η οποία θεωρείται ότι μπορεί να έχει ηλικία μεταξύ 12.000 και 14.000 ετών.

Παρόμοια σκηνικά, εμφάνισης αυτής της αρχαίας αλλά προηγμένης τεχνολογίας συναντούμε σε πέτρινες δομές στο Περού, στο Amuru Maru, και αλλού.

Αυτές οι κατασκευές δεν μπορεί να δημιουργήθηκαν με την χρήση χάλκινων ή άλλων εργαλείων. Στις περιοχές αυτές, οι σπάνιες μεγαλιθικές δομές που αψηφούν κάθε λογική εξήγηση, έχουν θρύλους που συνδέονται σταθερά με το Φίδι.

Επιπλέον, όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε ένα συμπέρασμα: οι πέτρες δεν χαράχτηκαν για να αποκτήσουν ανάγλυφες παραστάσεις, ούτε κόπηκαν με κάποιο άγνωστο τρόπο και μεταφέρθηκαν, παρά το βάρος τους.

Το μυστικό της αρχαίας αλλά προηγμένης τεχνολογίας ήταν πως χρησιμοποιούσαν το μαλάκωμα της πέτρας οπότε τις “έπλαθαν” όπως ακριβώς ήθελαν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Advanced Ancient Technology Something Has Been Discovered That Hardly Anyone is Talking About

diadrastika.com