Φιγούρα Αρχαίου Αγάλματος σε Ανάκλιντρο Βρέθηκε στον Άρη σε Φωτό της NASA

Φιγούρα Αρχαίου Αγάλματος σε Ανάκλιντρο Βρέθηκε στον Άρη σε Φωτό της NASA

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο γνωστός στον κόσμο των “Κυνηγών UFO”, Scott C. Waring έκανε μία ακόμα εκπληκτική επάνω στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη.

Ισχυρίζεται, λοιπόν, ότι σε μία επίσημη φωτογραφία της NASA, ανάμεσα σε βράχια, εντόπισε μία ανθρωποειδή φιγούρα μισοξαπλωμένη σε κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα ανάκλιντρο.

Η φιγούρα, μοιάζει με ασιατικό άγαλμα του Βούδα, μας λέει. Φαίνεται ξαπλωμένΗ, κοιτώντας ψηλά στον ουρανό, σαν να περίμενε με ανδρεία την επικείμενη καταστροφή να χτυπήσει τον πλανήτη του.

Άραγε, είναι, άγαλμα ή απολίθωμα κάποιου όντος;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, λέει ο Scott, η NASA έχει κλειστό μυαλό όταν πρόκειται να διερευνήσει τέτοιες ανακαλύψεις. Kατά συνέπεια δεν περιμένουμε κάποιες εξηγήσεις για αυτή την εκπληκτική ανακάλυψη.

Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι ότι τόσο η NASA όσο και οι σκεπτικιστές, θα απορρίψουν με άνεση την εκτίμηση ότι μπορεί πράγματι να πρόκειται για κάποιο άγαλμα ή ένα απολίθωμα κάποιου ανθρωπόμορφου όντος.

Όπως και να έχει, μπορείτε να ανατρέξετε και οι ίδιοι στην επίσημη και αυθεντική φωτογραφία της NASA στον σύνδεσμο που ακολουθεί, αφού δείτε πρώτα την εικόνα όπως την δίνει ο Scott C. Waring:

https://mars.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?rawid=1278ML0060050020504740E01_DXXX&s=1278

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Φιγούρα Αρχαίου Αγάλματος σε Ανάκλιντρο Βρέθηκε στον Άρη σε Φωτό της NASA

diadrastika.com