Ο Αρχαίος Κώδικας που Οδηγεί στους Μυστικούς Πολιτισμούς της Κούφιας Γης

[19/01/2019 - 08:48]

Ο Αρχαίος Κώδικας που Οδηγεί στους Μυστικούς Πολιτισμούς της Κούφιας Γης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μπορεί να, υπάρχει ένας αρχαίος κώδικας που δείχνει το δρόμο προς τους εσωτερικούς πολιτισμούς της γης όπως η Αγκάρθα και η Πατάλα; Μήπως είναι κρυμμένος σε κοινή θέα;

Οι προφορικές παραδόσεις από αυτόχθονες πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι οι αρχαίοι προχωρημένοι πολιτισμοί ευδοκιμούν βαθιά κάτω από τη γη.

Με τις τεχνολογικές εξελίξεις, οι επιστημονικές κοινότητες επιβεβαιώνουν ότι η γήινη φλούδα είναι γεμάτη με τεράστια σπήλαια, τα οποία σχηματίζουν πολύπλοκα υπόγεια δίκτυα.

Ομάδα μελετητών έχει αναδείξει αυτές τις λεπτομέρειες για να βρει την αλληλεπικάλυψη μεταξύ αρχαίων παραδόσεων και λαϊκών παραμυθιών με την σχέση των επιστημονικών ανακαλύψεων.

Όλο αυτό έχει ως σκοπό να πραγματοποιηθεί ένα βήμα παραπέρα, καθώς εκτιμάται ότι αυτές οι είσοδοι στο εσωτερικό της γης μπορεί να είναι αλληγορίες των τόπων όπου το σωματικό ταξίδι γίνεται πνευματικό, σύμφωνα και με μία παρουσίαση που αρχικά μεταδόθηκε μέσω webcast στις 21 Νοεμβρίου 2017.

Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει όταν…

Αυτόχθονες πολιτισμοί αναφέρουν παρόμοιες ιστορίες για την προέλευση υπόγειων προηγμένων πολιτισμών που επηρέασαν την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας.

Κάποιοι ιστορικοί ισχυρίζονται ότι ο υπόγειος κόσμος κρύβει την έδρα και την προέλευση της εξουσίας επάνω στην ανθρωπότητα.

Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι μπορεί να υπάρχει ένας χαμένος υπόγεια πολιτισμός, κάπου βαθιά στις ζούγκλες του Αμαζονίου, καθώς οι αυτόχθονες παραδόσεις αναφέρουν γιγαντιαίους ανθρώπους της Εσωτερικής Γης που φυλάσσουν την είσοδο στον υπόγειο κόσμο.

Υπάρχουν ομάδες που διερεύνησαν τα μεγάλα συστήματα σπηλαίων, βρίσκοντας αποδείξεις που δίνουν εγκυρότητα στους αρχαίους και τις γνώσεις τους.

Παρακολουθήστε το βίντεο από το κανάλι Anonymous Official του YouTube, όπου δίνονται οι σχετικές απαντήσεις:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

This Is Getting Too Real.. What Are THEY Hiding? (2019-2020)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ