Ο Αρχαίος Κώδικας που Οδηγεί στους Μυστικούς Πολιτισμούς της Κούφιας Γης

Ο Αρχαίος Κώδικας που Οδηγεί στους Μυστικούς Πολιτισμούς της Κούφιας Γης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μπορεί να, υπάρχει ένας αρχαίος κώδικας που δείχνει το δρόμο προς τους εσωτερικούς πολιτισμούς της γης όπως η Αγκάρθα και η Πατάλα; Μήπως είναι κρυμμένος σε κοινή θέα;

Οι προφορικές παραδόσεις από αυτόχθονες πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι οι αρχαίοι προχωρημένοι πολιτισμοί ευδοκιμούν βαθιά κάτω από τη γη.

Με τις τεχνολογικές εξελίξεις, οι επιστημονικές κοινότητες επιβεβαιώνουν ότι η γήινη φλούδα είναι γεμάτη με τεράστια σπήλαια, τα οποία σχηματίζουν πολύπλοκα υπόγεια δίκτυα.

Ομάδα μελετητών έχει αναδείξει αυτές τις λεπτομέρειες για να βρει την αλληλεπικάλυψη μεταξύ αρχαίων παραδόσεων και λαϊκών παραμυθιών με την σχέση των επιστημονικών ανακαλύψεων.

Όλο αυτό έχει ως σκοπό να πραγματοποιηθεί ένα βήμα παραπέρα, καθώς εκτιμάται ότι αυτές οι είσοδοι στο εσωτερικό της γης μπορεί να είναι αλληγορίες των τόπων όπου το σωματικό ταξίδι γίνεται πνευματικό, σύμφωνα και με μία παρουσίαση που αρχικά μεταδόθηκε μέσω webcast στις 21 Νοεμβρίου 2017.

Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει όταν…

Αυτόχθονες πολιτισμοί αναφέρουν παρόμοιες ιστορίες για την προέλευση υπόγειων προηγμένων πολιτισμών που επηρέασαν την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας.

Κάποιοι ιστορικοί ισχυρίζονται ότι ο υπόγειος κόσμος κρύβει την έδρα και την προέλευση της εξουσίας επάνω στην ανθρωπότητα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι μπορεί να υπάρχει ένας χαμένος υπόγεια πολιτισμός, κάπου βαθιά στις ζούγκλες του Αμαζονίου, καθώς οι αυτόχθονες παραδόσεις αναφέρουν γιγαντιαίους ανθρώπους της Εσωτερικής Γης που φυλάσσουν την είσοδο στον υπόγειο κόσμο.

Υπάρχουν ομάδες που διερεύνησαν τα μεγάλα συστήματα σπηλαίων, βρίσκοντας αποδείξεις που δίνουν εγκυρότητα στους αρχαίους και τις γνώσεις τους.

Παρακολουθήστε το βίντεο από το κανάλι Anonymous Official του YouTube, όπου δίνονται οι σχετικές απαντήσεις:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

This Is Getting Too Real.. What Are THEY Hiding? (2019-2020)

https://youtu.be/__PfgJsHESI

diadrastika.com