Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει το Μέλλον της Ευρώπης Μετά το BREXIT

[30/01/2019 - 08:26]

Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει το Μέλλον της Ευρώπης Μετά το BREXIT

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο πολύ γνωστός και αυτοαποκαλούμενος χρονοταξιδιώτης, ισχυρίζεται ότι έρχεται από το εγγύς μέλλον του 2030, προειδοποιεί το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, σχετικά με τα αποτελέσματα του Brexit και τι ακολουθεί στη συνέχεια.

Όπως αναφέρει η έγκυρη βρετανική express.co.uk, ο υποτιθέμενος ταξιδιώτης του χρόνου, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα «Noah», πάντα κρύβοντας το πρόσωπό του και αλλοιώνοντας τη φωνή του, περιέγραψε μια σειρά από συγκλονιστικά γεγονότα που θα αντιμετωπίσει το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μεταξύ των πιο περίεργων προβλέψεων του ταξιδιώτη είναι η είδηση ​​ότι η Βρετανία θα ενωθεί με την ΕΕ και πάλι, πριν από το 2030. Μιλώντας σε παραφυσικούς ερευνητές από το κανάλι ApexTV του YouTube, ο Νώε είπε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα αποτελέσει μέρος ενός ενιαίου μελλοντικού ευρωπαϊκού υπερκράτους.

«Έχω επιστρέψει για να σας πω, παιδιά, την αλήθεια και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το μέλλον. Έχω πολλά να πω», λέει ο Noah.

«Το θέμα για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο μέλλον είναι ότι όλες οι χώρες της EE συγκλίνουν από κοινού σε μια γιγαντιαία χώρα και το Ηνωμένο Βασίλειο ενεργεί σαν μια περιοχή στην γιγαντιαία αυτή χώρα», υποστηρίζει και συνεχίζει:

«Έτσι, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Δανία, η Ισπανία, η Γαλλία και όλες οι άλλες χώρες έρχονται όλες μαζί για να γίνουν μία υπεράριθμη χώρα», ενώ άλλα έθνη σε όλο τον κόσμο θα ακολουθήσουν αυτή την τάση συγχώνευσης των συνόρων, δήλωσε ο ταξιδιώτης του χρόνου.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση του μέλλοντος θα υιοθετήσει επίσης ένα παγκόσμιο νόμισμα, αντικαθιστώντας την λίρα στερλίνα και το ευρώ.

Ο χρονοταξιδιώτης Νώε προειδοποίησε επίσης το Ηνωμένο Βασίλειο για την κλιματική αλλαγή και τα τρομερά αποτελέσματα της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Οι Βρετανοί του μέλλοντος θα δεχτούν ένα ειδικό τσιπ, το οποίο θα αυξήσει τις λειτουργίες του εγκεφάλου τους έως και έξι φορές, προσθέτει ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, ο χρονοταξιδιώτης ισχυρίστηκε ότι ένα άλλο τσιπ, στον καρπό, αυτή την φορά, θα κρατήσει τους ανθρώπους υγιείς και ευτυχείς.

Οι αντιδράσεις όσων είδαν και άκουσαν ολόκληρο το βίντεο, είναι ανάμεικτες, καθώς άλλοι δέχονται τις θέσεις και τις προβλέψεις του Νώε, ενώ άλλοι αμφιβάλουν αρκετά, τόσο για αυτές όσο και για το αν πραγματικά είναι ένας χρονοταξιδιώτης.

Για να σχηματίσετε κι εσείς την δική σας άποψη επί του θέματος, δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τον ίδιο να περιγράφει πολλά περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Time Traveler Noah Reveals Future of The UK

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ