Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει το Μέλλον της Ευρώπης Μετά το BREXIT

Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει το Μέλλον της Ευρώπης Μετά το BREXIT

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο πολύ γνωστός και αυτοαποκαλούμενος χρονοταξιδιώτης, ισχυρίζεται ότι έρχεται από το εγγύς μέλλον του 2030, προειδοποιεί το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, σχετικά με τα αποτελέσματα του Brexit και τι ακολουθεί στη συνέχεια.

Όπως αναφέρει η έγκυρη βρετανική express.co.uk, ο υποτιθέμενος ταξιδιώτης του χρόνου, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα “Noah”, πάντα κρύβοντας το πρόσωπό του και αλλοιώνοντας τη φωνή του, περιέγραψε μια σειρά από συγκλονιστικά γεγονότα που θα αντιμετωπίσει το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μεταξύ των πιο περίεργων προβλέψεων του ταξιδιώτη είναι η είδηση ​​ότι η Βρετανία θα ενωθεί με την ΕΕ και πάλι, πριν από το 2030. Μιλώντας σε παραφυσικούς ερευνητές από το κανάλι ApexTV του YouTube, ο Νώε είπε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα αποτελέσει μέρος ενός ενιαίου μελλοντικού ευρωπαϊκού υπερκράτους.

«Έχω επιστρέψει για να σας πω, παιδιά, την αλήθεια και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το μέλλον. Έχω πολλά να πω», λέει ο Noah.

«Το θέμα για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο μέλλον είναι ότι όλες οι χώρες της EE συγκλίνουν από κοινού σε μια γιγαντιαία χώρα και το Ηνωμένο Βασίλειο ενεργεί σαν μια περιοχή στην γιγαντιαία αυτή χώρα», υποστηρίζει και συνεχίζει:

«Έτσι, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Δανία, η Ισπανία, η Γαλλία και όλες οι άλλες χώρες έρχονται όλες μαζί για να γίνουν μία υπεράριθμη χώρα», ενώ άλλα έθνη σε όλο τον κόσμο θα ακολουθήσουν αυτή την τάση συγχώνευσης των συνόρων, δήλωσε ο ταξιδιώτης του χρόνου.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση του μέλλοντος θα υιοθετήσει επίσης ένα παγκόσμιο νόμισμα, αντικαθιστώντας την λίρα στερλίνα και το ευρώ.

Ο χρονοταξιδιώτης Νώε προειδοποίησε επίσης το Ηνωμένο Βασίλειο για την κλιματική αλλαγή και τα τρομερά αποτελέσματα της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι Βρετανοί του μέλλοντος θα δεχτούν ένα ειδικό τσιπ, το οποίο θα αυξήσει τις λειτουργίες του εγκεφάλου τους έως και έξι φορές, προσθέτει ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, ο χρονοταξιδιώτης ισχυρίστηκε ότι ένα άλλο τσιπ, στον καρπό, αυτή την φορά, θα κρατήσει τους ανθρώπους υγιείς και ευτυχείς.

Οι αντιδράσεις όσων είδαν και άκουσαν ολόκληρο το βίντεο, είναι ανάμεικτες, καθώς άλλοι δέχονται τις θέσεις και τις προβλέψεις του Νώε, ενώ άλλοι αμφιβάλουν αρκετά, τόσο για αυτές όσο και για το αν πραγματικά είναι ένας χρονοταξιδιώτης.

Για να σχηματίσετε κι εσείς την δική σας άποψη επί του θέματος, δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τον ίδιο να περιγράφει πολλά περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Time Traveler Noah Reveals Future of The UK

diadrastika.com