Χρονοταξιδιώτης Πιάστηκε σε Ζωντανή Σύνδεση να Τηλεμεταφέρεται από την Times Square της Νέας Υόρκης (video)

[03/01/2019 - 13:58]

Χρονοταξιδιώτης Πιάστηκε σε Ζωντανή Σύνδεση να Τηλεμεταφέρεται από την Times Square της Νέας Υόρκης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι συμβαίνει στη Νέα Υόρκη; Παράξενα περιστατικά λαμβάνουν χώρα και κανείς δεν θέλει να τα ξέρουμε ή να τα μαθαίνουμε.

Λίγες μόλις μόνο μέρες μετά το παράδοξο επεισόδιο που συνέβη στη Νέα Υόρκη με τον ουρανό να παίρνει ένα αλλοκοσμικό χρώμα, για το οποίο επίσημα δηλώθηκε ότι σημειώθηκε εξαιτίας εκρήξεων μετασχηματιστών σε ηλεκτροπαραγωγική εταιρία -αν και πολλοί μίλησαν για μεγάλο UFO που υπερφόρτωσε τα μηχανήματα – ένα ακόμα πολύ παράδοξο γεγονός «πιάστηκε» στην κάμερα.

Μπροστά στην Times Square, παραμονή Πρωτοχρονιάς και ενώ δύο παρουσιαστές σε εκπομπή του CNN διασκέδαζαν τον κόσμο μέχρι την έλευση του Νέου Έτους 2019, στο βάθος διακρίνουμε έναν άνθρωπο -ή κάτι άλλο- να προχωρά και στα καλά καθούμενα να εξαφανίζεται μέσα σε μία σπείρα που εμφανίστηκε από το πουθενά!

Τι ακριβώς συνέβη; Τέτοια πράγματα βλέπουμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά το περίεργο είναι πως ένα παρόμοιο περιστατικό είδαμε σε ζωντανή μετάδοση στην Μεγάλη Βρετανία, όπου ένα παιδί εμφανίστηκε από το πουθενά. Εκεί, η επίσημη εξήγηση ήταν πως επρόκειτο για λάθος στο μοντάζ.

Τι γίνεται, όμως, στη Νέα Υόρκη; Μπορεί αυτό που είδαμε να είναι πράγματι ένας χρονοταξιδιώτης, ή κάποιος που τηλεμεταφέρθηκε; Ένας εξωγήινος που άνοιξε μία «Πύλη» και έφυγε; Μήπως έχει γίνει μία «σιωπηλή εισβολή»;

Μήπως, όλο το συμβάν, είναι μία οπτική ψευδαίσθηση, ή κάποιο άλλο γεγονός άσχετο με τις εκτιμήσεις περί χρονοταξιδιώτη και τηλεμεταφοράς, που όμως δημιουργεί αυτές τις λανθασμένες εντυπώσεις;

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε το περιστατικό και να κρίνετε τι μπορεί να συνέβη:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Times Square New Years Eve NYC – TELEPORTATION CAUGHT LIVE

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ