10 μυστικά δάση που δεν πρέπει ποτέ να επισκεφθείτε

10 μυστικά δάση που δεν πρέπει ποτέ να επισκεφθείτε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα δάση, είναι γεμάτα με ζώα και πολλές φορές με επικίνδυνα φυτά, αλλά και εδάφη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά που περνούν από το μυαλό σας όταν σκέφτεστε για τα δάση.

Οι λαϊκές ιστορίες είναι πάντα ενήμερες, αλλά τα μέσα ενημέρωσης το έχουν κάνει έτσι ώστε η φύση να αποτελεί έναν φόβο για τον άνθρωπο.

Έχουν γεμίσει τη τα δάση με δολοφόνους, σατανιστές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να γεμίσει τις σκοτεινές γωνιές της φαντασίας. Εν μέρει έχουν δίκιο.

Το βίντεο που ακολουθεί αναφέρεται σε δάση που λένε ότι φιλοξενούν μυστηριώδη πλάσματα και πολλά άλλα. Το Elfin Forest, για παράδειγμα στην Καλιφόρνια, λέγεται ότι είναι η πατρίδα μιας περίφημης λευκής μάγισσας που είναι τόσο τρομακτική που κάνει την Μάγισσα του Μπλερ να μοιάζει με νήπιο.

Ένα άλλο δάσος με παραφυσικά φαινόμενα είναι το Hoia στη Ρουμανία, που περιέχει μια κυκλική περιοχή 1.000 ποδών όπου δεν μεγαλώνει τίποτα και πολλοί έχουν υποστηρίξει ότι έχει να κάνει με εξωγήινους.

Ίσως το πιο γνωστό από τα δάση που θα δείτε σε αυτό το βίντεο είναι το
Black Forest της Γερμανίας, του οποίου η υποτιθέμενη παραφυσική δραστηριότητα χρησίμευσε ως έμπνευση για τα παραμύθια των αδελφών Grimm.

Και αυτά δεν είναι τα μοναδικά δάση που παρουσιάζουν περίεργες έως και αλλόκοτες “συμπεριφορές” για εμάς τους ανθρώπους της πόλης.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

10 Most Haunted Forests to Avoid

diadrastika.com

loading...