Ο David Wilcock για την επικείμενη

Ο David Wilcock για την επικείμενη “Ανάληψη” και το “Σώμα του Ουράνιου Τόξου”

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο David Wilcock εξηγεί πώς οι αρχαίες παραδόσεις εμμέσως πλην σαφώς αναφέρουν ότι η ανθρωπότητα υφίσταται κάποιο είδος εξελικτικού γεγονότος, το οποίο έχει αρχίσει να συμβαίνει επί των ημερών μας.

Οι παρατηρήσεις του λεγόμενου “Σώματος του Ουράνιου Τόξου” στο Θιβέτ δίνουν ισχυρή υποστήριξη σε όλα εκείνα που υποδηλώνουν ότι μπορούμε να μετασχηματιστούμε σε κάποιο είδος ενεργητικού σώματος.

Προφανώς δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε εάν το σώμα μας θα μετατραπεί σε ένα ελαφρύ ή φωτεινό σώμα κάποιου είδους – αλλά τώρα γνωρίζουμε ότι περνάμε από μια φάση ταχείας εξέλιξης, σε άμεσο, βιολογικό επίπεδο, υποστηρίζει ο David Wilcock

Η Παλαιά Διαθήκη, αρκετά αρχαία ελληνικά και αιγυπτιακά κείμενα, περιλαμβάνουν ιστορίες ανθρώπων που αψήφησαν τον θάνατο μέσω μορφών ανάληψης. Δηλαδή αναλήφθηκαν στους ουρανούς, δεν πέθαιναν αλλά εξακολουθούν να ζουν ακόμα, με άλλη μορφή.

Για πολλούς μελετητές, αυτές οι συναρπαστικές ιστορίες ανθρώπινης υπέρβασης μοιάζουν πολύ με τις παραδόσεις του Θιβέτ ή του Θιβετιανού Βουδισμού για το “Σώμα του Ουράνιου Τόξου”.

Καθώς οι ιστορίες Ανάληψης συζητούνται και είναι αμφιλεγόμενες ως προς το αν είναι γεγονότα ή μύθοι, ορισμένοι πιστεύουν ότι η “Ανάληψη” και η επίτευξη του “Σώματος του Ουράνιου Τόξου είναι το ίδιο πράγμα, αλλά αναμφισβήτητα υπάρχουν διαφορές.

Για παράδειγμα, το “Σώμα του Ουράνιου Τόξου” του Θιβετιανού βουδισμού είναι αποτέλεσμα χρόνων συγκεκριμένης πειθαρχημένης πρακτικής με κίνητρο βαθιάς συμπόνιας για όλα τα όντα.

Ο David Wilcock υποστηρίζει, λοιπόν, με απλά λόγια, ότι μέρος της ανθρωπότητας προετοιμάζεται και κάποιοι είναι ήδη έτοιμοι να “δώσουν τα φώτα τους” για μία επικείμενη “Ανάληψη στους Ουρανούς”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

David Wilcock Something Big Has Been Happening and You Barely Noticed It!

https://youtu.be/Twu380g7seA

diadrastika.com