Διέρρευσε Μυστικό Βίντεο από το Πεντάγωνο και Μπορεί να Αλλάξει τα Πάντα!

[13/01/2019 - 13:02]

Διέρρευσε Μυστικό Βίντεο από το Πεντάγωνο και Μπορεί να Αλλάξει τα Πάντα!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό βίντεο δημοσιεύθηκε στο dark web από τον χρήστη του «Iknowthings» ο οποίος ισχυρίζεται ότι αυτό το βίντεο ήταν αποθηκευμένο στους διακομιστές του Πενταγώνου και χαρακτηριζόταν ως «Top Secret.»

Το βίντεο αυτό, ανέβασε πρόσφατα το κανάλι UFO Today του YouTube, ενώ σύμφωνα με έρευνες που ισχυρίζεται ότι έκανε με φίλους του από την κοινότητα των UFO, διατυπώθηκε η εκτίμηση ότι το βίντεο φαίνεται πραγματικό και θα μπορούσε να αλλάξει ό,τι γνωρίζουμε για την ιστορία των UFO.

Σε αυτό βλέπουμε έναν αστυνομικό να βγαίνει από το περιπολικό του, το οποίο καταγράφει την σκηνή, και πηγαίνει στο μπροστινό αυτοκίνητο που έχει σταματήσει. Πηγαίνει να του ζητήσει στοιχεία και τότε συμβαίνει κάτι απίστευτο και τρομακτικό…

Απλά, δείτε το και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, για το κατά πόσο θα μπορούσε να είναι αληθινό ή όχι.

Top secret UFO video leaked from Pentagon – This could change the UFO game forever!

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ