Γιγαντιαίος Δίσκος Περιστρέφεται σε Ποτάμι Αναστατώνει τον Περίγυρο (video)

[16/01/2019 - 14:14]

Γιγαντιαίος Δίσκος Περιστρέφεται σε Ποτάμι Αναστατώνει τον Περίγυρο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας πραγματικά γιγαντιαίος δίσκος έκανε την εμφάνισή του στο
Westbrook και έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σε αρκετό κόσμο, καθώς περιστρέφεται μόνος του.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι πιθανόν πρόκειται για έναν μεγάλο εξωγήινο ιπτάμενο δίσκο ο οποίος έπεσε στο ποτάμι Presumpscot ή απλά προσγειώθηκε για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Boston Globe και την New Yorko Times δεν πρόκειται για χώρο προσγείωσης εξωγήινων, ή κάτι άλλο παράδοξο.

Αν και μοιάζει με «κάποιο είδος αρκτικού δισκοπρίονου», το όλο αντικείμενο είναι από πάγο. Μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστο, αλλά πρόκειται για ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει, ενώ με την κίνηση στο ποτάμι, δημιουργείται η περιστροφή του.

Επίσης, υποστηρίζεται, ότι τέτοιου συμπεριφορά έχει εμφανιστεί και παλαιότερα σε άλλες περιοχές όπως η Αρκτική, η Σκανδιναβία, ο Καναδάς, η βορειοανατολική Εσωτερική Μογγολία, σε παγωμένο ποτάμι στο Hulun Buir City, στην κεντρική Ρωσία, κοντά στην περιοχή του Omsk, σύμφωνα με το National Geographic.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το φαινόμενο αλλά και να μάθετε περισσότερα εδώ:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

MASSIVE rotating “Ice Disc” – Sun (Blue Corona) – UFO

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ