Εκπληκτικές Εικόνες από την Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης

[17/01/2019 - 09:17]

Εκπληκτικές Εικόνες από την Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

H NASA και οι επιστήμονες ήδη από την δεκαετία του 1960 έχει μεγάλα σχέδια για την Σελήνη, όπως τοποθέτηση διαστημικών βάσεων, επιχειρήσεις εξόρυξης και γενικότερα αποίκηση. Ωστόσο. μέχρι στιγμής κανένα από αυτά τα σχέδια δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Ένας από τους λόγους που δεν το επιχείρησαν, σύμφωνα με τους συνωμοσιογράφους, είναι πως γνώριζαν την εξωγήινη παρουσία στο φεγγάρι, ενώ πολλές φωτογραφικές μαρτυρίες δείχνουν ήδη υπάρχουσες βάσεις και εγκαταστάσεις , μαζί με πολλές άλλες τεχνητές κατασκευές. Ένα μυστικό που χειραγωγείται για να κρύψει την αλήθεια. 

Αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει από τότε που η Κίνα έγραψε ιστορία με την πρώτη επιτυχημένη προσγείωση στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, οπότε πολλοί πιστεύουν ότι δεν θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, αλλά ότι οι υπεύθυνοι θα μας δείξουν κάποιες αποκαλυπτικές εικόνες αυτού του μυστηριώδους μέρους της Σελήνης.

Η αποστολή αποτελείται από δύο ρομπότ: το Chang’e 4 lander και το Yutu 2 rover. Από την άφιξή τους στις 2 Ιανουαρίου, και ta δύο έχουν ξεκινήσει την εξερεύνηση του σεληνιακού εδάφους στο κρατήρα Von Kármán, με χαρακτηριστικό πλάτος 115 μιλίων (186 χιλιόμετρα).

Μέχρι στιγμής, η αποστολή δεν απέστειλε μόνο εκπληκτικές εικόνες και πανοραμική θέα του χώρου εργασιών, αλλά μέσα σε αυτές οι συνωμoσιογράφοι και οι λεγόμενοι ¨κυνηγοί των UFO», όλο και εντοπίζουν εκπληκτικές δομές που δεν ταιριάζουν με το γύρω περιβάλλον και παραπέμπουν σε κάτι από κάποιους «άλλους», όπως η αρχική εικόνα (επάνω) από διάφορα σημεία της Σελήνης.

Διαβάστε επίσης: Τι Ανακάλυψε η Κίνα στην Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης

Παρακολουθήστε εκπληκτικά πλάνα από την προσσελήνωση:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ