Ο Emery Smith για τις Πύλες που πέρασε από μέσα

Ο Emery Smith για τις Πύλες που πέρασε από μέσα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Emery Smith, είναι γνωστός στο χώρο εκείνων που ασχολούνται με θέματα που έχουν να κάνουν με κορυφαία μυστικά και απόρρητα προγράμματα.

Όπως, είναι φυσικό, κατακρίνεται από τους σκπεπτικιστές και όλους εκείνους που διαψεύδουν τέτοιου είδους θεματολογία. Ωστόσο, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, όπως λέει μία λαϊκή παροιμία.

Ο Smith, στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, αναφέρεται σε προσωπικές εμπειρίες -και όχι μόνο- που είχε στον “υπόγειο” κόσμο, ενώ κάνει και εκτεταμένες αναφορές σε ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά που κρατιούνται μακριά από τον κόσμο.

Πέρα από αυτούς τους ισχυρισμούς, υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία ή/και πληροφορίες για την προηγμένη τεχνολογία κατά της γήρανσης, για τεχνολογία υποβοηθούμενη από τη βιολογική συνείδηση, αλλά και
για Πύλες προς και από άλλους κόσμους.

Αναφέρεται στην εξωγήινη βιολογική ανάλυση, την οποία απέκτησε δουλεύοντας με άλλα κοσμικά πλάσματα, έχοντας στο πεδίο του από δείγματα μέχρι όντα πλήρους μεγέθους.

Η τελειοποίηση της τεχνολογίας των Πυλών γίνεται χρησιμοποιώντας μηδενικά πλέγματα. Ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι ο πέρασε από αυτές τις Πύλες, σε διάφορους πολιτισμούς, πιθανότατα διαφορετικούς πλανήτες όπου στόχος ήταν η συλλογή πολύ μικρών δειγμάτων φυτών και ορυκτών και πολλών άλλων.

Αν όλα αυτά τα βρίσκεται ενδιαφέροντα -ακόμα κι αν αρκετοί τα θεωρούν ως αμφιλεγόμενα – τότε, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Emery Smith What I Have Seen Would Change the World As We Know It

https://youtu.be/zASwPcbGxw4

diadrastika.com