Οι Εμφανίσεις τους Είναι Ασταμάτητες και Συνεχείς

[10/01/2019 - 10:05]

Οι Εμφανίσεις τους Είναι Ασταμάτητες και Συνεχείς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Καθημερινά βλέπουμε θεάσεις από διάφορα βιντεάκια στο διαδίκτυο και μαθαίνουμε για αυτές από διάφορους αυτόπτες μάρτυρες. Είναι αυτές η απάντηση στην ερώτηση που ψάχνουμε;

Είμαστε πραγματικά μόνοι σε αυτό το σύμπαν; Για να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση, δεν φτάνουν μόνο αυτά που βλέπουν και καταγράφουν οι διάφοροι μάρτυρες από όλο τον κόσμο.

Χρειάζεται να συμβουλευτούμε και την ίδια την ανθρώπινη ιστορία μας.

Αυτό που ονομάζουμε φαινόμενα UFO έχουν ήδη από αιώνες καταγραφεί σε αρχαία έργα τέχνης, στην λογοτεχνία αλλά και στην αρχιτεκτονική.

Ωστόσο, υπάρχει ένα “κενό” σε αυτή την ιστορία που μπορεί να γεμίσει μόνο από την κατανόηση του πόσο προχωρημένοι ήταν και είναι αυτοί οι εξωγήινοι πολιτισμοί.

Παρόλαυτά, οι κυβερνήσεις σχεδόν όλου του κόσμου δημιούργησαν ένα περίπλοκο σχέδιο κάλυψης και συγκάλυψης που αποσκοπούσε και αποσκοπεί στο να δυσφημιστούν όλα τα στοιχεία, που αναφέρονται σε υλικό που προέρχεται από την NASA και φτάνει έως τα αρχαία έργα.

Όλα, μα όλα, φαίνεται να αποδεικνύουν τη μακροπρόθεσμη εξωγήινη παρουσία στη Γη έως και τις μέρες μας.

Παρακολουθείστε το βίντεο από κανάλι Anonymous Official του YouTube για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

THEY Never Stopped Appearing.. (2019-2020)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ