Ερευνητής Αποκαλύπτει Πύλες προς Άλλη Διάσταση σε Όλο τον Κόσμο

[06/01/2019 - 11:15]

Ερευνητής Αποκαλύπτει Πύλες προς Άλλη Διάσταση σε Όλο τον Κόσμο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δει και ακούσει για Πύλες και Δίαυλους Επικοινωνίας, μέσα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Αλλά, μήπως είναι πραγματικές και βρίσκονται πολύ πιο κοντά μας από όσο νομίζαμε;

Οι διαστατικές πύλες δεν είναι μόνο πραγματικές, αλλά μπορούμε να επικοινωνήσουμε με μη ανθρώπινες οντότητες μέσα από αυτές, ισχυρίζονται μερικοί ερευνητές.

Οι πύλες είναι συνήθως αόρατες, είναι σχετικά σταθερές, αλλά είναι εξαιρετικά αόριστες για να τις βρει κάποιος αν δεν είναι ευαίσθητος στις ενεργειακές «υπογραφές» που δημιουργούν.

Οι αρχαίοι γνώριζαν αυτές τις πύλες και τις διαστάσεις όπου οδηγούσαν ενώ υποστηρίζεται ότι βρίσκονται και υπάρχουν τόσο σε πυραμίδες και αρχαίους ναούς, όσο και σε στιβαρούς μονόλιθους, ντολμέν και σε πέτρινους κύκλους τα οποία όλα υπάρχουν διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο.

Όπως έχουμε διαπιστώσει, η συντριπτική πλειοψηφία των αρχαίων αυτών μνημείων, βρίσκονται σε συγκεκριμένες αποστάσεις μεταξύ τους, σε ευθείες ή τριγωνικά ή απόλυτα κυκλικά σχήματα, ή ακόμα και «καθρεφτίζουν» σχηματισμούς αστερισμών.

Με κάποιο παράδοξο τρόπο που η σύγχρονη επιστήμη αγνοεί ή δεν θέλει να εξερευνήσει -ή το κάνει κρυφά- αυτές οι πύλες «συντονίζονται» με την ενέργεια των αστεριών και την εσωτερική δύναμη της Γης.

Κατ’ αυτό τον τρόπο οι διαστατικές πύλες λειτουργούν, ανοίγουν και κλείνουν κατά την βούληση όντων τα οποία ταξιδεύουν από και προς άλλους κόσμους.

Αυτά τα όντα προέρχονται από διαφορετικά ηλιακά συστήματα, σύμπαντα και κόσμους. Όλα τα όντα έχουν μια συγκεκριμένη σχέση με την Γη και τους ανθρώπους.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες:

Researcher Discovers Portals and Gateways to Another Dimension All Over The Globe

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ