Μυστηριώδη «Φώτα» Σκάβουν για να Βγάλουν Αρχαία Σκάφη από το Έδαφος, Θαμμένα Χιλιάδες Χρόνια πριν

[30/01/2019 - 11:28]

Μυστηριώδη «Φώτα» Σκάβουν για να Βγάλουν Αρχαία Σκάφη από το Έδαφος, Θαμμένα Χιλιάδες Χρόνια πριν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάτοικοι έπαθαν την πλάκα τους όταν από το πουθενά άνοιξαν τεράστιες καταβόθρες που παραλίγο να τους καταπιούν, ύστερα από την εμφάνιση «μυστηριωδών φώτων», προκαλώντας φρενίτιδα θεωριών.

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική dailystar.co.uk, μόλις πρόσφατα οι κάτοικοι της La Habra στο Λος Άντζελες είδαν “πολλά φώτα” πριν παρατηρήσουν ότι μια τρύπα 24 μέτρων είχε εμφανιστεί έξω από τα σπίτια τους.

Πολλοί κάτοικοι πιστεύουν ότι άκουσαν και μυστηριώδεις ήχους καθώς είδαν τα φώτα. Ωστόσο, κάποιοι από τους μάρτυρες τις σύγκριναν με ήχους όπως εκείνου ενός σεισμού.

Τα νέα έφτασαν μέχρι το CBS, ενώ ο δήμαρχος της πόλης, που ζει εκεί, πάνω από 50 χρόνια, ανέφερε ότι δεν έχει δει ποτέ, στη ζωή του, κάτι τέτοιο πριν.

Το ίδιο διάστημα, μια άλλη καταβόθρα εμφανίστηκε σε ένα χωριό της Χιλής, το οποίο κατάπιε ένα ολόκληρο σπίτι μαζί με εννέα ζώα.

Ο Tyler Glockner ανέβασε τα βίντεο και των δύο συμβάντων στο κανάλι του secureteam10 του YouTube και εκτοξεύει τα περιστατικά με την θεωρία ότι θυμίζουν την ταινία του War of the Worlds όπου οι κάτοικοι συνειδητοποιούν ότι εισβάλλουν και αναλαμβάνουν εξωγήινα σκάφη.

Κάπως έτσι, πυροδοτείτε μία φρενήρης θεωρία ότι αυτά τα βυθίσματα δημιουργήθηκαν προκειμένου να βγουν και να απελευθερωθούν ιπτάμενα σκάφη άγνωστης αλλά αρχαίας τεχνολογίας που είχαν ταφεί χιλιάδες ή εκατομμύρια χρόνια πριν.

Τι μπορεί να ήταν αυτά τα “μυστηριώδη φώτα”; Ήταν αυτά που προκάλεσαν τις μεγάλες καταβόθρες; Τα φαντάστηκαν; Ήταν απλά μία σύμπτωση; Ή πραγματικά μπορεί να κρύβεται κάτι άλλο που αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας;

Μπορεί να ισχύει ότι μυστηριώδη «φώτα» σκάβουν για να βγάλουν αρχαία σκάφη από το έδαφος, θαμμένα χιλιάδες χρόνια πριν; Εσείς τι νομίζετε;

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

HERE WE GO.. Is It Coming From ABOVE Or BELOW?

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ