Γιατί Αυτά Συμβαίνουν σε Όλο τον Κόσμο; Τι Κρύβουν Μέσα τους; (video)

[05/01/2019 - 11:28]

Γιατί Αυτά Συμβαίνουν σε Όλο τον Κόσμο; Τι Κρύβουν Μέσα τους;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι πολλά περίεργα πράγματα συμβαίνουν τελευταία στον πλανήτη μας και προβληματίζουν πολύ κόσμο. Μερικές φορές τον πανικοβάλλουν.

Είναι, επίσης, γεγονός ότι αρκετά από τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι ψεύτικα, ωστόσο είναι τόσο προκλητικά εντυπωσιακά που μοιάζουν με πραγματικά. Δεν είναι πάντα εύκολο να ξεχωρίσεις το αληθινό από το επεξεργασμένο.

Κάπως, έτσι, λοιπόν, στη συνέχεια θα δείτε μερικά αποσπάσματα από διάφορα μέρη του κόσμου, για τα οποία υποστηρίζεται ότι είναι πραγματικά και ότι αρκετός κόσμος υπήρξε μάρτυράς τους.

Ειδικά, αυτό με τα σύννεφα που μοιάζουν πυρακτομένα και ένα τεράστιο σκούρο αντικείμενο να κρύβεται πίσω τους, είναι εντυπωσιακό αλλά και τρομακτικό, ταυτόχρονα.

Άραγε, είναι κάποιο φυσικό φαινόμενο που μοιάζει λες και βγήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας, τύπου «Ημέρα Ανεξαρτησίας»; Μήπως τα μάτια μας βλέπουν αυτό που θέλουν να δουν; Ή μήπως πραγματικά, κρύβει το σύννεφο κάτι μέσα του;

Παρακολουθείστε το βίντεο για να δείτε και να κάνετε τις δικές σας εκτιμήσεις:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Why Is This Happening Around The World? (2019-2020)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ