Γιγαντιαίο UFO «Σκεπάζει» Ολόκληρη Πόλη στην Κίνα

Γιγαντιαίο UFO «Σκεπάζει» Ολόκληρη Πόλη στην Κίνα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για άγνωστα αντικείμενα στους ουρανούς πάνω από πόλεις. Όμως, εδώ έχουμε το “κάτι άλλο”.

Ένα γιγαντιαίο UFO «σκεπάζει» ολόκληρη πόλη στην Κίνα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Scott C. Waring. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι σύννεφο, τονίζει.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μάρτυρες είδαν ένα τεράστιο σύννεφο να αιωρείται πάνω από το Χονγκ Κονγκ, αλλά η διαφορά του σε σύγκριση με άλλα, διακρίνεται σε δύο πράγματα: πως το σύννεφο έχει ιδιαίτερα ομαλή άτρακτο, όπως ένα UFO και ότι έμεινε εκεί για ώρες ενώ άλλα σύννεφα το προσπέρασαν.

Γιγαντιαίο UFO «Σκεπάζει» Ολόκληρη Πόλη στην Κίνα

Το συγκεκριμένο σύννεφο-UFO δεν είναι το τυπικό σκάφος του δίσκου. Επιπλέον, φαίνεται να δημιουργεί το “δικό του” σύννεφο, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, πάνω από την ομαλή άτρακτο.

Πρόκειται για ένα ΑΤΙΑ με καταπληκτικό μέγεθος, σύμφωνα με τον
Scott C. Waring, για τον οποίο αποτελεί και απόδειξη ότι οι εξωγήινοι ενδιαφέρονται και παρατηρούν τις μεγάλες πόλεις.

Γιγαντιαίο UFO «Σκεπάζει» Ολόκληρη Πόλη στην Κίνα

Όπως, είναι αναμενόμενο, οι σκεπτικιστές διαφωνούν με όλο αυτό το σκεπτικό και μιλούν απλά για ένα φακοειδές σύννεφο, ή ένα σύννεφο με εκπληκτικό σχήμα, αλλά σίγουρα όχι για διαστημόπλοιο εξωγήινων.

Ωστόσο, ίσως, αξίζει να θυμηθούμε πως σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις και πολύ ειδικότερα μέσα από την Παλαιά Διαθήκη, οι τότε θεοί, ή ο Θεός, χρησιμοποιούν “νεφέλες” για να ταξιδεύουν. Αυτό, όμως, δεν αποτελεί απόδειξη για το συγκεκριμένο σύννεφο.

Εσείς τι νομίζετε ότι είναι;
diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.