Γιγαντιαίο UFO «Σκεπάζει» Ολόκληρη Πόλη στην Κίνα

[12/01/2019 - 13:04]

Γιγαντιαίο UFO «Σκεπάζει» Ολόκληρη Πόλη στην Κίνα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για άγνωστα αντικείμενα στους ουρανούς πάνω από πόλεις. Όμως, εδώ έχουμε το «κάτι άλλο».

Ένα γιγαντιαίο UFO «σκεπάζει» ολόκληρη πόλη στην Κίνα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Scott C. Waring. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι σύννεφο, τονίζει.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μάρτυρες είδαν ένα τεράστιο σύννεφο να αιωρείται πάνω από το Χονγκ Κονγκ, αλλά η διαφορά του σε σύγκριση με άλλα, διακρίνεται σε δύο πράγματα: πως το σύννεφο έχει ιδιαίτερα ομαλή άτρακτο, όπως ένα UFO και ότι έμεινε εκεί για ώρες ενώ άλλα σύννεφα το προσπέρασαν.

Γιγαντιαίο UFO «Σκεπάζει» Ολόκληρη Πόλη στην Κίνα

Το συγκεκριμένο σύννεφο-UFO δεν είναι το τυπικό σκάφος του δίσκου. Επιπλέον, φαίνεται να δημιουργεί το «δικό του» σύννεφο, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, πάνω από την ομαλή άτρακτο.

Πρόκειται για ένα ΑΤΙΑ με καταπληκτικό μέγεθος, σύμφωνα με τον
Scott C. Waring, για τον οποίο αποτελεί και απόδειξη ότι οι εξωγήινοι ενδιαφέρονται και παρατηρούν τις μεγάλες πόλεις.

Γιγαντιαίο UFO «Σκεπάζει» Ολόκληρη Πόλη στην Κίνα

Όπως, είναι αναμενόμενο, οι σκεπτικιστές διαφωνούν με όλο αυτό το σκεπτικό και μιλούν απλά για ένα φακοειδές σύννεφο, ή ένα σύννεφο με εκπληκτικό σχήμα, αλλά σίγουρα όχι για διαστημόπλοιο εξωγήινων.

Ωστόσο, ίσως, αξίζει να θυμηθούμε πως σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις και πολύ ειδικότερα μέσα από την Παλαιά Διαθήκη, οι τότε θεοί, ή ο Θεός, χρησιμοποιούν «νεφέλες» για να ταξιδεύουν. Αυτό, όμως, δεν αποτελεί απόδειξη για το συγκεκριμένο σύννεφο.

Εσείς τι νομίζετε ότι είναι;
diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ