Ήρθε και Στάθηκε Πάνω από το Σπίτι του Παραμονή Χριστουγέννων και του Κόπηκαν τα Πόδια (video)

[03/01/2019 - 13:28]

Ήρθε και Στάθηκε Πάνω από το Σπίτι του Παραμονή Χριστουγέννων

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτό που είδε και παρατήρησε ένας μάρτυρας από τη Νότια Utah, την Παραμονή των Χριστουγέννων, σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμενε για δώρο από τον Άη Βασίλη…

Πραγματικά, ο άνθρωπος ακούγεται αρκετά ταραγμένος και παρότι του «κόπηκαν τα πόδια» με την εμφάνιση αυτού του μυστηριώδους στρογγυλού φωτός, είχε την ψυχραιμία να το τραβήξει με την κάμερα.

Σίγουρα, όμως, μέσα του, θα πρέπει να αναρωτιόταν αν από στιγμή σε στιγμή θα έβγαζε κάποιο είδος ακτίνας η οποία είτε θα του κατέστρεφε το σπίτι ή θα απήγαγε τον ίδιο – όπως, περίπου βλέπουμε παρόμοια σκηνικά σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Παρακολουθείστε το συμβάν και, ίσως, με τις αναλύσεις που κάνει το κανάλι
MrMBB333 του YouTube, να βγάλετε κάποια άκρη, κάποιο συμπέρασμα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Utah man VERY shaken as STRANGE light in sky stops above his home!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ