ματσάκι μαϊντανός

Χρησιμοποιείτε Μαϊντανό στην «Ευαίσθητη Περιοχή» για την Περίοδό σας; Σταματήστε Αμέσως

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η αλήθεια είναι πως κυκλοφορούν πολλά και διάφορα για την ευαίσθητη περιοχή μίας γυναίκας, τα οποία ακολουθούν πολλές κοπέλες, κυρίως του εξωτερικού, αλλά διαδίδονται με μεγάλη ταχύτητα και παγκοσμίως.

Το Marie Claire δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βελτιώσετε την περίοδό σας (η οποία από τότε διαγράφηκε) που περιείχε μια σχετική σύσταση που βασίζεται σε βότανα, σύμφωνα με το
iflscience.com

“Ο μαϊντανός μπορεί να βοηθήσει να μαλακώσει τον τράχηλο και να εξισορροπηθούν οι ορμονικές ανισορροπίες που μπορεί να καθυστερούν τον κύκλο σας, βοηθώντας την περίοδο σας να φτάσει ταχύτερα”, είχαν γράψει. 

Αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Όσο χρησιμοποιείτε τον μαϊντανό στο φαγητό σας, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Αλλά αν αρχίσετε να τον αξιοποιείτε σαν κoλπικό ένθετο, τα πράγματα αλλάζουν δραματικά.

Πολλές γυναίκες φαίνεται ότι ανατρέχουν σε τέτοιες μεθόδους, είτε για να βελτιώσουν τον κύκλο τους, είτε για καθαρισμό της περιοχής, ακόμα και για αποβολή, γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να χρησιμοποιούν παρασιτοκτόνα και άλλα στην ευαίσθητη περιοχή τους.

Οι επικίνδυνες αυτές συμβουλές προτείνουν να εισάγετε φρέσκο βιολογικό μαϊντανό όσο το δυνατόν πιο βαθιά και αλλαγή του κάθε 12 ώρες, όταν έχει μαλακώσει.

Ωστόσο, με την τοποθέτηση οποιουδήποτε είδους φρέσκου λαχανικού για οποιονδήποτε λόγο στην ευαίσθητη περιοχή μπορεί να σας προκαλέσει από βακτηριακή λοίμωξη, μέχρι άλλων δυνητικά απειλητικών συνεπειών για τη ζωή σας.

“Δεν υπάρχουν αποδείξεις οποιουδήποτε οφέλους για μια γυναίκα να το κάνει αυτό παρά μόνο σαφής κίνδυνος σοβαρής βλάβης, καθώς έχουν αναφερθεί θάνατοι”, δήλωσε ο Dr Shazia Malik στο The Independent. “Θα ήθελα να παροτρύνω τις γυναίκες να μην εισάγουν τίποτα εκτός εάν έχουν λάβει ιατρική συμβουλή.”

Μια γυναίκα πέθανε το περασμένο έτος μετά την τοποθέτηση μαϊντανού στον κόλπο της, σύμφωνα με επιστημονικές εκθέσεις . Η 34χρονη χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη μέθοδο σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να διακόψει την εγκυμοσύνη της. Ζούσε στην Αργεντινή όπου η έκτρωση είναι παράνομη.

Διαβάστε επίσης: Χρησιμοποιείτε Αγγούρι για Καθαρισμό του Κόλπου; Δείτε τι Συμβαίνει στο Σώμα σας

«Δεν μπορεί να λειτουργήσει», δήλωσε ο γυναικολόγος και συγγραφέας Δρ Τζένιφερ Γκούντερ στο IFLScience.

Απλά, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Υπάρχει Κίνδυνος για την Υγεία και την Ζωή σας.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

diadrastika.com

Image by ReStyled Living from Pixabay

loading...