Το Βίντεο που Μπορεί να σου Αλλάξει Όσα Ξέρεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Το Βίντεο που Μπορεί να σου Αλλάξει Όσα Ξέρεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί λίγοι δεν έχουν ακούσει να γίνεται λόγος για το λεγόμενο “Μάτριξ”. Άλλοι φέρνουν στο μυαλό τους την γνωστή ομώνυμη ταινία με τον Keanu Reeves, όμως, οι λεγόμενοι “ψαγμένοι” έχουν προχωρήσει μερικά βήματα πιο πέρα.

Το Μάτριξ, μέσα από τα μάτια σύγχρονων φιλοσοφικών θεωριών είναι ένας ψεύτικος κόσμος τον οποίο εμείς νομίζουμε ως αληθινό. Ανάλογες περιγραφές είχε κάνει και ο Πλάτωνας, όταν αναφερόταν στην παραβολή του “Σπηλαίου”.

Κάποιοι άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί, ονόμαζαν αυτόν τον κόσμο ως “μάγια” δηλαδή απάτη – μία άλλη ορολογία για το ίδιο θέμα.

Παρόλα αυτά, αρκετοί σύγχρονοι επιστήμονες έχουν υποστηρίξει την ιδέα ότι το Μάτριξ μπορεί να είναι αληθινό και όλοι εμείς να ζούμε σε μία προσομοίωση την οποία δεν μπορούμε να αντιληφθούμε.

Ο Gregg Braden παρουσιάζει τις ανακαλύψεις και τις διαμάχες που περιβάλλουν ένα μεγάλο παγκόσμιο πεδίο ενέργειας το οποίο μπορεί να είναι η μήτρα κάθε ύλης και επηρεάζει όλα όσα συμβαίνουν.

Το ονομάζει “Θεϊκό Matrix”. Από την πιο απλή τακτική, έως την λεγόμενη “απομακρυσμένη προβολή” και τις κβαντικές πιθανότητες βλέπουμε ότι η ύλη, η μορφή και η συνείδηση ​​ήταν πάντα συνδεδεμένες ήδη από τη στιγμή του Big Bang, τουλάχιστον.

Οι αρχαίοι πρόγονοί μας, όπως προαναφέραμε, προσπάθησαν να περιγράψουν αυτό το πεδίο και τα φαινόμενά του, όμως η σύγχρονη επιστήμη αρχίζει τώρα να αντιλαμβάνεται και να καταλαβαίνει ότι υπάρχει αυτή η Θεϊκή Μήτρα.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

This Video May Change All You Know.. FOREVER (2019-2020)

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

https://youtu.be/cNd3sl_Bh30

diadrastika.com