Δείτε το Μεγάλο UFO που Προκάλεσε Υπερφόρτωση των Μετασχηματιστών στη Νέα Υόρκη (video)

[03/01/2019 - 14:58]

Δείτε το Μεγάλο UFO που Προκάλεσε Υπερφόρτωση των Μετασχηματιστών στη Νέα Υόρκη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Νέες μαρτυρίες και νέα βίντεο από παρατηρήσεις UFO έρχονται διαρκώς στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και όλα σχετίζονται με εκείνο το τρομακτικό επεισόδιο στη Νέα Υόρκη που αποδόθηκε σε έκρηξη μετασχηματιστών ενός εργοστασίου παραγωγής ενέργειας.

Το συμβάν των εκρήξεων που φώτισαν με μυστηριώδεις μπλε αποχρώσεις τον ουρανό στη Νέα Υόρκη, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς συγκλόνισε τα σπίτια της περιοχής και έφερε πανικό τους κατοίκους, στις 27 Δεκεμβρίου 2018.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες αυτής της παράξενης εκδήλωσης έχουν ανεβάσει βίντεο και φωτογραφίες στο Twitter και στο YouTube, όπου αναφέρεται η παρουσία ορισμένων UFO που πετούν στη Νέα Υόρκη. 

Πολλοί πιστεύουν ότι ήταν τα UFO που προκάλεσαν την έκρηξη και την επακόλουθη διακοπή ρεύματος μετά την υπερφόρτωση των μετασχηματιστών στους δρόμους. 

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει μερικές σφαίρες φωτός που συναντώνται γύρω από ένα άλλο σκάφος σε σχήμα δίσκου στον ουρανό πάνω από τη Νέα Υόρκη.

Δείτε το Μεγάλο UFO που Προκάλεσε Υπερφόρτωση των Μετασχηματιστών στη Νέα Υόρκη (video)

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

New footage has emerged showing the UFO that caused the explosions in New York

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ