Οι Πιο Μυστικές Τοποθεσίες που η Κυβέρνηση των ΗΠΑ Δεν Θέλει να Ξέρεις

Οι Πιο Μυστικές Τοποθεσίες που η Κυβέρνηση των ΗΠΑ Δεν Θέλει να Ξέρεις

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Γνωρίζουμε ότι όλες οι κυβερνήσεις έχουν μυστικά. Για την προστασία της εθνικής ασφάλειας, υπάρχουν στοιχεία για την πραγματικότητά τους που δεν αφήνουν να διαρρεύσουν σε άλλες χώρες, ούτε καν στους πολίτες τους.

Σε ό,τι αφορά την εκάστοτε κυβέρνηση των ΗΠΑ, υπάρχουν πολλά, τα οποία λίγο-πολύ είναι γνωστά, αλλά δεν τα παραδέχεται, όπως για παράδειγμα η ευρέως διαδεδομένη διαφθορά, οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όχι μόνο απέναντι σε άτομα από άλλες χώρες, αλλά ακόμα και απέναντι σε δικούς της πολίτες.

Όμως, υπάρχουν τόσα άλλα μυστικά “μυστικά” που λίγο μόλις φτάσουν παραέξω, οι άνθρωποι της κυβέρνησης επινοούν διάφορους τρόπους για να τα διαψεύσουν ή να τα διαστρεβλώσουν.

Ειδικότερα, αυτό συμβαίνει όταν η απόκρυψη που κάνουν περιστρέφεται γύρω από αλλοδαπούς, από επισκέπτες άλλων πλανητών. Ήδη από την δεκαετία του 1940 πολλοί Αμερικανοί πίστευαν ότι η κυβέρνηση έχει συγκαλύψει την ύπαρξη εξωγήινων επισκεπτών.

Η Περιοχή 51 θεωρείται από πολλούς ως ο τελικός τόπος “ανάπαυσης” των UFOs και των εξωγήινων που έχουν συντριβεί. Δεδομένου ότι αυτή η στρατιωτική βάση χρησιμοποιείται για τη δοκιμή όπλων και αεροσκαφών, πιστεύεται ότι οι ερευνητές της Περιοχής 51 μελετούν τη μοναδική τεχνολογία από τα εξωγήινα ιπτάμενα οχήματα και την εφαρμόζουν στα αμερικανικά αεροσκάφη.

Η Βάση Dulce είναι ένα άλλο υποτιθέμενο υπερφυσικό στρατιωτική εγκατάσταση. Αν και η ύπαρξή της είναι μία απλή υπόθεση, η βάση θεωρείται ότι είναι θαμμένη βαθιά κάτω από την έρημο του Νέου Μεξικού, όπου διεξάγονται συνεργασίες μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων εργατών.

Πέρα, όμως, από αυτές τις πασίγνωστες “μυστικές τοποθεσίες” της κυβέρνησης και των θεωριών συνωμοσίες γύρω από αυτές. υπάρχουν και κάποιες που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Μερικές από αυτές είναι το Cheyenne Mountain Complex και το Dugway Proving Ground. Μέρη, που οι συνωμοσιογράφοι τα θέλουν να έχουν πολύ ξεκάθαρους μυστικούς “σκοπούς”, γι’ αυτό και θεωρούνται ότι διαθέτουν βαριά φύλαξη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ακόμα και οι Χάρτες της Google φαίνεται να είναι συνένοχοι στη συνωμοσιολογική συγκάλυψη.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί στη συνέχεια για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The Most Secret Places The U.S. Government Doesn’t Want You To Find

diadrastika.com