Μυστηριώδεις Δέσμες Φωτός Εμφανίζονται Ξανά και Ξανά

[06/01/2019 - 10:43]

Μυστηριώδεις Δέσμες Φωτός Εμφανίζονται Ξανά και Ξανά

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια γιγαντιαία κόκκινη ακτίνα φωτός γίνεται αντιληπτή μέσα από τα σύννεφα πάνω από μια κατοικημένη περιοχή στο Edmonton του Καναδά.

“Τι διάολο είναι αυτό;” ρωτά ο τρομαγμένος μάρτυρας που την καταγράφει.

Ένα άλλο άτομο ισχυρίζεται ότι το φως θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα του HAARP, το οποίο οι συνωμοριογράφοι πιστεύουν ότι είναι ένα απόλυτα μυστικό πρόγραμμα των ΗΠΑ που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του καιρού.

Μία παρόμοια γιγάντια δέσμη φωτός είχε εμφανιστεί και εντοπιστεί στο διάστημα από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, σε μία ζωντανή σύνδεση του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού, το 2017, όπως αναφέρει η βρετανική dailystar.co.uk

Και αυτό, ίσως, είναι το λιγότερο, καθώς όπως διαπιστώνουμε δεν εμφανίζονται μόνο στο διάστημα, ή στην Γη, ούτε έχει να κάνει με τις εποχές, τις ώρες ή τις μέρες. Το ίδιο και οι λεγόμενοι “Ήχοι της Αποκάλυψης”.

Τι μπορεί να αυτές οι κάθετες φωτεινές γραμμές; Από που έρχονται τα μουγκρητά που αναστατώνουν πολύ κόσμο σε διάφορες περιοχές του πλανήτη;

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και να την καταθέσει, ωστόσο, καμία επίσημη εξήγηση δεν δίνεται.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

IT’S HAPPENING AGAIN!.. Mystifying Events Return For 2019

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ