Η Ινδία Σχεδιάζει να Ανοίξει τη Μυστηριώδη Πύλη του Ναού Padmanabhaswami

[12/01/2019 - 13:28]

Η Ινδία Σχεδιάζει να Ανοίξει τη Μυστηριώδη Πύλη του Ναού Padmanabhaswami

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στην Ινδία υπάρχει ένας αρκετά μυστηριώδης ναός που μέσα του κρύβει αμύθητα πλούτη, τα οποία έρχονται συνεχώς στο φως. Όμως, στα μεγάλα υπόγεια, υπάρχει και ένας κρυφός θάλαμος, με μία πύλη που σφραγίστηκε με μία παντελώς άγνωστη τεχνολογία.

Οι ινδικές αρχές φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανοίξουν αυτή την μυστηριώδη πύλη στον ναό Padmanabhaswamy, όπως αναφέρει το planet-today.com

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι θησαυροί που αποθηκεύονται εκεί μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Οι αρχαιολόγοι ήδη από το 2011 έχουν διεισδύσει σε 5 παρόμοιους χώρους, αλλά κάποιοι είναι ιδιαίτερα ξεχωριστοί. 

Όπως έγινε γνωστό, τουλάχιστον η μία από τις πόρτες που οδηγούν στο εσωτερικός τους, δεν έχουν κλειδαριές. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ούτε βρόγχοι ή λαβές και, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι χώροι δεν έχουν ανοιχτεί από τότε που σφραγίστηκαν για πρώτη φορά, η οποία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την τεχνολογία των αρχαίων λαών. 

Οι ιστορικοί ισχυρίζονται ότι η εν λόγω πόρτα θα υποκύψει σε ένα άτομο με ισχυρό πνεύμα. Ο «εκλεκτός» πρέπει να διαβάσει μια συγκεκριμένη μάντρα, οπότε το δωμάτιο θα είναι σε θέση να ανοίξει, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει το κατάλληλο άτομο ή το συγκεκριμένο μάντρα.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι στους χώρους θα υπάρχουν αμύθητοι θησαυροί και χρυσός και τιμαλφή. Ωστόσο, οι ειδικοί δεν μπορούν να κάνουν σχετικές εκτιμήσεις.

Από την άλλη, αρκετοί συνωμοσιογράφοι κάνουν λόγω πώς μέσα στους ανέγγιχτους χώρους, κρύβεται απίστευτη τεχνολογία από το παρελθόν και κρυμμένα μυστικά και γνώσεις που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί.

Μάθετε περισσότερα για τον ναό Padmanabhaswami και τα μυστικά του:

Διαβάστε επίσης: Η ΠΥΛΗ που ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ οι ΘΕΟΙ και ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ απο ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ