Οι «Γομολάστιχες του Σκότους». Η Μακεδονία Είναι Μόνο η Αρχή

[20/01/2019 - 08:46]

Οι «Γομολάστιχες του Σκότους». Η Μακεδονία Είναι Μόνο η Αρχή

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ακόμη και αν η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια «χαμένη υπόθεση», αναφορικά με την ψηφοφορία στην Βουλή, δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω.

Είναι προφανής η προσπάθεια, μεταξύ άλλων, να «σβήσουν» την ελληνική ιστορία, να σβήσουν τον Ελληνισμό, το μοναδικό εθνικό-πολιτισμικό αντίβαρο απέναντι στον σκοταδισμό.

Οι «γομολάστιχες του σκότους» επιδιώκουν να σβήσουν την γνώση των Ελλήνων, αρπάζοντας εδάφη, αρπάζοντας ιστορία, αρπάζοντας Φως.

«Σβήνουν», χρησιμοποιώντας «αστική ευγένεια», «καθωσπρεπισμό», «κοινοβουλευτικό κύρος», έναν πολιτισμό, παγκοσμίως αναγνωρισμένο, στον «βωμό» ενός «σάπιου» διεθνισμού, ο οποίος θέλει να επιβάλλει μία ιστορία για όλους, όχι την αληθινή, αλλά εκείνη που βολεύει την «κατασκευή» ανθρώπων-δούλων που πρέπει να συμπεριφέρονται το ίδιο, σε αντιδιαστολή με την ελευθερία σκέψης που ανέδειξε ο Ελληνισμός.

Και επειδή στοχεύουν στο να δημιουργήσουν μία «πολυπολιτισμική κοινωνία», τολμώντας να χαρακτηρίσουν τον παγκόσμιο Ελληνισμό, ως «εθνικισμό», με την σοβινιστική έννοια που έχουν προσάψει στον όρο, ας ακούσουν τους ξένους.

Ειδικά, τους Αφρικανούς που τόσο… «νοιάζονται» οι υποκριτές, δήθεν «προοδευτικοί», που κουνούν το δάκτυλο σε μία ολόκληρη χώρα, την οποία καταδυναστεύουν με πρακτικές συγκεντρωτισμού εξουσίας και πλούτου.

Ας τους ακούσουν γιατί σύντομα οι «γομολάστιχες τους σκότους» θα «τριφτούν», θα μικρύνουν και θα εξαφανιστούν. Και τότε το μολύβι της γνώσης θα ξαναγράψει στον πλανήτη, στην γλώσσα που πρέπει.

Ας τους ακούσουν για την Μακεδονία:

ΦΩΤΟ: pexels.com
el.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ