10 Παιχνίδια με Παραφυσικές Δραστηριότητες που «Πιάστηκαν» στην Κάμερα

[08/01/2019 - 11:38]

10 Παιχνίδια με Παραφυσικές Δραστηριότητες που «Πιάστηκαν» στην Κάμερα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ποιός, από τους λάτρεις των θρίλερ, δεν έχει δει την Annabelle, την παιδική κούκλα που δημιουργεί ολόκληρες καταστάσεις που σηκώνουν την τρίχα!

Όμως, πόσοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα κάποιες κούκλες-παιχνίδια που, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους ή τους αυτόπτες μάρτυρες, υποστηρίζεται ότι πραγματικά έχουν παραφυσικές δραστηριότητες;

Στην συνέχεια, θα δείτε ένα βίντεο με 10 κούκλες που καταγράφηκαν σε κάμερα και που φαίνεται να έχουν, ή δημιουργούν την εντύπωση ότι έχουν, παραφυσικές δραστηριότητες.

‘Ετυχε ποτέ, σαν παιδί να βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο και να αισθανθείτε ότι συμβαίνει κάτι μυστηριωδώς ανατριχιαστικό; Νιώσατε παιδικές κούκλες να σας κοιτάνε παράξενα, λες και έχουν μέσα τους ζωή, ή να κινούνται από μόνες τους, ή να μιλάνε χωρίς να έχουν μπαταρίες;

Παρακολουθείστε κορυφαία βιντεοκλίπ όπου κούκλες όπως της Barbie μπορούν να σας παγώσουν το αίμα.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

10 Dolls Caught on Camera with Paranormal Activities

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ