Τα Πιο Περίεργα Φαινόμενα που Συμβαίνουν στους Ωκεανούς (video)

[07/01/2019 - 10:58]

Τα Πιο Περίεργα Φαινόμενα που Συμβαίνουν στους Ωκεανούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι ωκεανοί είναι από τα πιο καταπληκτικά μέρη του πλανήτη Γη και από τα πιο ανεξερεύνητα. Κατά συνέπεια υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε.

Κάθε μέρα, σε εκατοντάδες σημεία τους, συμβαίνουν εξαιρετικά φαινόμενα που αξίζουν να γίνουν γνωστά σε όλους μας και να μην μένουν μόνο στον θαυμασμό των ναυτικών και των επιβατών στα πλοία που διασχίζουν τις περιοχές αυτές.

Αν και πάρα πολλά από αυτά είναι δύσκολο να εξηγηθούν, τουλάχιστον έχουν καταγραφεί και μπορείτε να τα δείτε.

Κάποια μοιάζουν αόρατα με την πρώτη ματιά, αλλά πολύ γρήγορα θα αντιληφθείτε ότι είναι εκεί και συμβαίνουν.

Φυσικά, δεν αναφερόμαστε μόνο σε μεγάλα ή τεράστια κύματα, τύπου τσουνάμι – που όλοι μας λίγο-πολύ τα έχουμε δει σε κάποια ταινία ή στις ειδήσεις.

Παρακολουθείστε με προσοχή το βίντεο που ακολουθεί και μάθετε για τα περίεργα καγκελοτά κύματα, για την μυστηριώδη ευθεία που χωρίζει δύο ωκεανούς, για αλλόκοτες ρουφήχτρες και μυστηριώδη σχήματα στους βυθούς, για την θάλασσα του γάλακτος, τα νερά του αίματος, τα αφρώδη νερά, την εξαφάνιση κάποιων θαλασσών και την εξάπλωση των παραλιών τους και πολλά άλλα.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

10 Strangest Ocean Phenomena

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ